Milhausek Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 2500 jsi koupil kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 (editace) Tady na foru . :kol-47: Editováno: 4. Červen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Japemaner Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Tak to je slušný čekal jsem větší ranec Někdo z okresu Kladno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.skoda.1:8T Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 ahoj panove...menil jsem ted budiky na svojim aute...mam 2,5g 1.9 Turbo AGU rok 3/99. povedlo se mi sehnat budiky z RS 2,5g rok 2001. vse funguje jak ma. prepinoval jsem si kontrolky na hlavni svetla a predni mlhovky. ale mam tady takovej problemek. palubni pocitac mi neukazuje prumernou spotrebu a momentalni spotrebu. budiky NEmaji maxidot. setkal se s tim nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas7 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Je tu niekto ochotný odpovedať mi na pár otázok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 čo keby si ich napísal,určite sa niekto nájde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas7 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 (editace) Nechcem byť ignorovaný za nevyužívanie searchu a SZ sú ignorované. Ja len potrebujem presne odpovedať na pár otázok a pre znalca je to 30 sekúnd práce. Hádam sa nikto nenahnevá. Mám octaviu MR 2000, tesne pred FL, 1.6 74 kw benzín, glx i bez elektrických okien, iba zrkadlá sú elektrické. Veľmi rád by som menil budíky za maxidot. Prečítal som si o tom viacmenej všetky príspevky, ale keďže je to tu jedno cez druhé už mám v tom riadny chaos. Otázky sú nasledovné: 1. akú mám vlastne jednotku komfortu (ak mám vôbec) 2. presný zoznam, čo je treba pri minimálnej zmene (rozumej, žiadne zmeny zámkov a podobne) a aké budíky sú najvhodnejšie dať 3. ide mi hlavne o maxidot (dvihne to úroveň auta najmä) ohľadom funkčnosti mi stačí čo mám teraz na palubnom + ocením dojazd bol by som fakt rád ak by sa mi niekto na to ozval priamo. Poprípade ak sú šikovné ruky na Slovensku ohľadom elektriky a prerábok vedeli by sme sa dohodnúť... ďakujem pekne Editováno: 26. Listopad 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHMS Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 čawte mam otazku mam octavku I r.v.2000 mam tam klasicke budiky a chcel by som si dat maxidot či je to možne napriklad taketo: http://auto.bazos.sk/inzerat/23881084/maxidot-octavia-I-TDi.php palubni počitač mam aj tempomat.Ďakujem za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 První předpoklad aby to "pasovalo", je: mít TDI. Druhý: musí souhlasit verze komfortu, 2 vs 2,5 vs 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHMS Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 mam 1.9 TDI 66kW a ako zistim aku mam varziu konfortu alebo čo ma byt v tej verzijimysliš toto typ/variant/verzia STAGRX01A8DFM5/-/- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 pripoj na VAG a tam najdes model komfortky alebo daj dole plast pod volantom a tam najdes komfortku. Anyway ked pouzijes hladanie tak isto najdes temu v ktorej sa toto riesi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHMS Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 (editace) toto je ono Editováno: 29. Březen 2013, autor: LukasHMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 2.5 generacia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 a číslo stávajících budíků? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHMS Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 (editace) nechapem chceš vedeit čislo novich budikou alebo tych čo mam teras v aute?Ďakujem a číslo stávajících budíků? Wojnar patrikcevela Milhausek za pomc Editováno: 30. Březen 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 těch co máš v autě.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHMS Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 (editace) Editováno: 30. Březen 2013, autor: LukasHMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 téma o maxidotech a jejich problémech je tady už dávno... nepůjde ti kontrolka airbagů /airbagy zůstanou funkční/, nebude ti ukazovat otevřené dveře na maxidotu, nepůjde ti pípák když zapomeneš vypnout světla, .. vše se dá překopat - přečti si zde téma o 3g- komfortu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Proc by nesla kontrolka airbagu? Nepletes si to s 2G? A otevrene dvere s pipakem je fakt ze pujdou jen po vymene komfortky + dvernich jednotek nebo pres HvizDOT... J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 protože má necanové auto a u maxidotu jdou airbagy po canu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Souky Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 muze me prosim nekdo poradit ktera generace budiku je 1U0 920 911 C 47H (VD1 110.080.146/010) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 (editace) zdravím pánové, chci se zeptat, mám oktu TDI 81KW a jelikož po otevření dveří svítí kontrolka tak usuzuji komfort 3g. Mám rok 07/2003 což opět z toho usuzuji 3g. Tak a narazil jsem na budíky s maxíkem z TDI a otázka zní. Musím koukat po určitém typu, nebo vzít kterékoli s maxidotem? Potom potřebuji pin můj i těch budíků? mám za to, že ANO. A na co si dát pozor třeba nějakých vad na display? No a ta poslední hloupá, když je koupím, co potom.. vložit do auta spárovat a budou fungovat a vše ukazovat jak má? děkuji moc. Editováno: 13. Duben 2013, autor: davcatuma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 nutné znát pin obou budíků, rozdíl maxidotů je 2.5g a 3g komfort...displeje odchází.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Děkuji.. takže piny si vyčtu to mám domluvené jak poznám který je na 2:g a 3g poznám hned odcházející display? pán mi ho předvede v autě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111pepino Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Dobrý den.Potřebuji poradit, display maxidotu se po zahřátí auta stává nahoře nečitelný. Po ránu, když je auto studené, tak je to v pohodě. Jaké je nejlepší a nejméně nákladné řešení.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.