Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 můžu nakodovat v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Pujde tahle jednotka nakodovat na corner? 1K0 937 087 tak aby to slapalo i pri zatoceni a i pri blinkru? Popripadne nema nekdo na prodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 to je BCM ne ? na zotočení by měla jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 měla by jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlek Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 můžu nakodovat v Humpolci číslo v podpise je aktuální? Cinknul bych a rád bych se s Tebou domluvil. děkuju Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 ano, číslo je aktuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drice Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Pls půjde mi to na 3C8937049E zkoušel jsem to přes VCDS a nějak jsem to tam nenašel :o/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 pôjde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sojce Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Ahoj chlapi, jsem uplnej začátečník co se týče kódování ale už jsem tomu pár hodin věnoval. Podařilo se mi u O2 FL 2011 nakódovat funkci CORNER jak při blinkrech tak na zatočení ale stala se mi nemylá věc. Vlastně dvě. 1) přestala mi jako denní svícení svítit oddělená světla vedle mlhových. Myslel jsem, že k jejich aktivaci by mělo stačit zapnout v Byte 15 bit 6, ale místo těch předních se mi rozsvítí pouze levá zadní zpátečka a myslím, že svítí i to světlo podní, nevím jestli je to mlhovka a 2) nemohu se vůbec dostat do té komfortní jednotky přes VAG. Dostal jsem se do ní pouze jednou a pak už mi to jen psalo že jednotka není dostupná. Mohl jsem jí nějak zablokovat nebo dokonce zničit? Pomůže např. odpojení baterie nebo tam mám zkusit na chvíli vrátit původní jednotku? Za odpověď na kteroukoli z těch dvou problémů budu neskutečně vděčný. Strávil jsem nad tím celý víkend a doma to vypadá kvůli tomu skoro na rozvod :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Asi ti přesně neporadím, ale jen bych se zeptal - nehrál sis i při kódování s byte 18? Jestli ano, tak je reálná možnost, že sis jednotku zablokoval a budeš muset pořídit novou. Ale nechci strašit, u byte 18 je i napsáno, že se v něm nemá nic měnit, tak tam jsi snad nic nedělal. I když příznaky by tomu odpovídaly - tahle jednotka se stará o světla, dá se v ní aktivovat třeba druhá zadní mlhovka u FL O2, ale ne přes VCDS, ale přes VAS... Obecně se VAG (VCDS) bere jako bezpečná věc, kde se nezapisuje do EEPROM - tohle je ale výjimka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sojce Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 (editace) Ahoj, tak ještě změna. Zkusil jsem vrátit původní komfortní jednotku a ta se mi také nepovažuje i když jsem na ni až do dnes nic nekodoval. Dnes jsem na té originální zapnul corner a bez problémově funguje. Ale vag prostě samotnou jednotku č.46 nenacte. Jinak důvod proč jsem originál měnil je ten, ze jsem přidal MF volant. S nim jsem ale musel vyměnit i sloupek řízení. Problém je v tom, ze originál měl pačku na světla která se vždy vrátila do původní polohy. Ten vymeneny má packu, která zůstává v poloze dálkové nebo tlumené světla. Takže s origo kodovanim pprepne na dálku OK ale zpět na tlumené už ne. Na ně prepnu až když dam do polohy světelné houkacky a pustím. Zkoušel jsem na tu náhradní komfortní jednotku dat kód z té původní a pak se chovala jako původní. Když jsem nechal kód který tam byl chovala se správně. Pak ale zas neni možné pustit to denní sviceni v mlhovkach. Dokáže mi někdo poradit jak změnit jen to ovládání packy aby všechno ostatní zůstalo nezmeneno? Neměl jsem odvahu tu originální jednotku přepsat tim kódem na kterém mi funguje to denni sviceni, abych o nej neprisel. Na te nahradni jednotce totiz take fungovalo ale ted kdyz ho zapnu v Byte 15 bit 6 rosviti se misto toho leva zpatecka a to svetlo pod ni. Kdybych mohl nekomu zavolat nebo online napsat, byl bych moc vdecny. Pomoc prosim... Editováno: 23. leden 2012, autor: sojce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareek Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Prosím Vás, vedel by mi niekto nakódovať cornering na Octavia II 2.0 TDI 2007 výbava Elegance v okolí Prešova, poprípade Košíc. Denné svietenie cez hmlovky nakódované mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Ahoj, tak ještě změna. Zkusil jsem vrátit původní komfortní jednotku a ta se mi také nepovažuje i když jsem na ni až do dnes nic nekodoval. Dnes jsem na té originální zapnul corner a bez problémově funguje. Ale vag prostě samotnou jednotku č.46 nenacte. Jinak důvod proč jsem originál měnil je ten, ze jsem přidal MF volant. S nim jsem ale musel vyměnit i sloupek řízení. Problém je v tom, ze originál měl pačku na světla která se vždy vrátila do původní polohy. Ten vymeneny má packu, která zůstává v poloze dálkové nebo tlumené světla. Takže s origo kodovanim pprepne na dálku OK ale zpět na tlumené už ne. Na ně prepnu až když dam do polohy světelné houkacky a pustím. Zkoušel jsem na tu náhradní komfortní jednotku dat kód z té původní a pak se chovala jako původní. Když jsem nechal kód který tam byl chovala se správně. Pak ale zas neni možné pustit to denní sviceni v mlhovkach. Dokáže mi někdo poradit jak změnit jen to ovládání packy aby všechno ostatní zůstalo nezmeneno? Neměl jsem odvahu tu originální jednotku přepsat tim kódem na kterém mi funguje to denni sviceni, abych o nej neprisel. Na te nahradni jednotce totiz take fungovalo ale ted kdyz ho zapnu v Byte 15 bit 6 rosviti se misto toho leva zpatecka a to svetlo pod ni. Kdybych mohl nekomu zavolat nebo online napsat, byl bych moc vdecny. Pomoc prosim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 řekl bych že maš problem..........u původni pačky tlumene vs dalkove přepina BCMko ...byt tebou sezenu si novej podvolantak ..pokud se pletu opravte mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sojce Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Myslím, že to určitě musí jít nakódovat, protože pokud na novou BCM nahraji původní kód tak se to také nefunguje, pokud tam nechám, ten který tam byl páčka funguje správně! TAkže pokud se to dá takto změnit, určitě to musí jít nakódovat. Problém u té nové BCM je, že pokud tam je, tak naní prostě nemohu rozsvítit denní světla v mlhovkách. Místo nich vždy svítí levá zadní spátečka a to světlo pod ní... Potřeboval bych, nakódovat prostě jen tu páčku, aby vše zůstalo jinak jak je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Čaute, nemohl by mi prosím někdo pomoct sehnat kód na zprovoznění Corner do Octavie II FL 2.O TDI Eleg. (výroba leden 2011) . Byl jsem včera kvůli tomu u jednoho autoelektrikáře , ale něměl prý verzi na tuhle novou Octávii . Takže z toho sešlo , akorát mi nakódoval prokmit ručiček při otočení klíčem . Díky za případnou pomoc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Měla by tam být tato jednotka ( 1K0 937 087 J ) takto mi to aspoň napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Když už, tak jsem musíš vložit svůj původní kód a někdo šikovný ti ho upraví tak, aby corner fungovalo. Každý může mít kódování jiné, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Jasně , ale předem by bylo dobré vědět , jestli ta komfortka co tam je , tohle umožňuje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sojce Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Ahoj, tato jednotka to umožňuje, sám sem to na ní v pondělí zprovoznil. Pokud chceš pošli svůj kód a já Ti pošlu upravený zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufb Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Ahoj, pls pomohl by mi někdo s nakódováním této funkce, jsem z moravy , olomouc, přerov, prostějov, není problém. M8m 1,9 Tdi, r.v. 11/2007, prý modelový rok 2008, ambientku. Díky za jakoukoliv odpověď a případnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 v Prostějově ti to mohu nakódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufb Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 v Prostějově ti to mohu nakódovat díky předem psal jsem ti, tak budu čekat na odpověď. díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Niekto v Bratislave a okoli by to zvladol? O2 FL 4/2009 borisp@petrzalka.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 (editace) keby náhodou niekto chcel RJ BSG s corner funkciou,tak jednu mám doma za 80€ Editováno: 10. Únor 2012, autor: Gracho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.