George Couser Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Kdyby to někoho zajímalo, tak dneska jela po lince černá OII RS s commonrailovým TDI a měla i DSG, byla určena pro česanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Urcite ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Kdyby to někoho zajímalo, tak dneska jela po lince černá OII RS s commonrailovým TDI a měla i DSG, byla určena pro česanu... Kde chodis k takovym aktualitam? Kdy prijdou tyhle mototry s CR, nevis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Doli: Dejme tomu, že tam neznaměstnávají němé dělníky. Jinak kdy přijde doplní snad někdo jiný, ale tohle bylo určeno pro česanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Doli: Dejme tomu, že tam neznaměstnávají němé dělníky. Jinak kdy přijde doplní snad někdo jiný, ale tohle bylo určeno pro česanu... Chapu. No pokud mas jeste nejake podobne informace, tak kdyz tak SZ... Tohle me docela zajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krapik Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 a co snamena ze je pr cesanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 a co snamena ze je pr cesanu? Testovani, mereni, doladovani atd. Proste si s tim hrajou a zkousi novy veci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tak dneska další, ale s manuálem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tak dneska další, ale s manuálem.... Také bych chtěl být jako ty Georgi "neněmým" dělníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tak dneska další, ale s manuálem.... Také bych chtěl být jako ty Georgi "neněmým" dělníkem Můžu tě ujistit, že já ten dělník nejsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tak na tu si pockam na jako na jetinu takze mam jeste casu dost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Tak dneska další, ale s manuálem.... Také bych chtěl být jako ty Georgi "neněmým" dělníkem Můžu tě ujistit, že já ten dělník nejsem... Promiň, nechtěl jsem se Tě nijak dotknout, ale uznám že mi to taky k Tobě nějak nesedělo. Určitě máš také nějaké pěkně zasklené místo s polstrovanou seslí Jen přemýšlím, jestli to DSG-éčko pro RSku má stejně nastavenou převodovku jako ty běžné, myslím že program S - sport by měl být pod písmenem D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Kdyby to někoho zajímalo, tak dneska jela po lince černá OII RS s commonrailovým TDI a měla i DSG, byla určena pro česanu... Aků rečů stě to Těrazky hovorily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Já zase vím,že se jela série RNS 510(Columbus) a taky pro Česanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 pokud je to teprv pro cesanu tak v realu bude CR od MR09...ale to se vseobecne rikalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 ale tak to je.Columbus bude možno objednat s Octávkou jako MR 09,tedy 08/08. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 A prečo je už teraz v konfigurátore a stará navi sa už objednať nedá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pylous Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 A prečo je už teraz v konfigurátore a stará navi sa už objednať nedá? To by mě taky dost zajímalo. V servisu mi řekli, že by měla být k sehnání za dva měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 sice sem můj dotaz zroooovna moc nepatří , ale je tu koukám dost lidí od fochu (od zdroje ), tak zkouším - ví někdo z vás něco o O II RS které byly od Škoda auto ve Francii na Tour de France ? snad jsou v benzínu a snad i v trochu spešl úpravě či výbavě ?? budu rád za jakékoliv info kuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 sice sem můj dotaz zroooovna moc nepatří , ale je tu koukám dost lidí od fochu (od zdroje ), tak zkouším - ví někdo z vás něco o O II RS které byly od Škoda auto ve Francii na Tour de France ? snad jsou v benzínu a snad i v trochu spešl úpravě či výbavě ??budu rád za jakékoliv info kuju Slysim poprve, co znamena spesl uprava a vybava? No pochybuju ze by Skodovka prezentovala "neco" co oficialne nenabizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 sice sem můj dotaz zroooovna moc nepatří , ale je tu koukám dost lidí od fochu (od zdroje ), tak zkouším - ví někdo z vás něco o O II RS které byly od Škoda auto ve Francii na Tour de France ? snad jsou v benzínu a snad i v trochu spešl úpravě či výbavě ??budu rád za jakékoliv info kuju Slysim poprve, co znamena spesl uprava a vybava? No pochybuju ze by Skodovka prezentovala "neco" co oficialne nenabizi... Bych se naopak vůbec nedivil, ale je to jen můj osobní názor, nemám k takovým info přístup.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 (editace) sice sem můj dotaz zroooovna moc nepatří , ale je tu koukám dost lidí od fochu (od zdroje ), tak zkouším - ví někdo z vás něco o O II RS které byly od Škoda auto ve Francii na Tour de France ? snad jsou v benzínu a snad i v trochu spešl úpravě či výbavě ??budu rád za jakékoliv info kuju Slysim poprve, co znamena spesl uprava a vybava? No pochybuju ze by Skodovka prezentovala "neco" co oficialne nenabizi... no můj známej co mám přes něj žluťáka v rámci hovoru o tom do čeho bych chtěl jít až ho doplatim (jaro 08) - ptal sem se na možnost referentských O II RS nebo SCOUTů - mluvil o nějakých O II RS co jezdily ve Francii v rámci sponzoringu Tour de France se zvýšeným výkonem přes 200 koní (z toho usuzuju spíš na benzín), snad mají i jiné přední sedačky a část z nich by se měla dostat přes MB na trh jako referentské car.... nic jiného zatím nevím, ani jestli jde o kombajn, ani o barvě....má se ozvat nějak před koncem roku s podrobnostmi Editováno: 24. Listopad 2007, autor: Ludvíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 (editace) ale tak to je.Columbus bude možno objednat s Octávkou jako MR 09,tedy 08/08. Columbus je k dispozici v autech vyrobený od 45 týdne včetně... Editováno: 24. Listopad 2007, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 no můj známej co mám přes něj žluťáka v rámci hovoru o tom do čeho bych chtěl jít až ho doplatim (jaro 08) - ptal sem se na možnost referentských O II RS nebo SCOUTů - mluvil o nějakých O II RS co jezdily ve Francii v rámci sponzoringu Tour de France se zvýšeným výkonem přes 200 koní (z toho usuzuju spíš na benzín), snad mají i jiné přední sedačky a část z nich by se měla dostat přes MB na trh jako referentské car.... nic jiného zatím nevím, ani jestli jde o kombajn, ani o barvě....má se ozvat nějak před koncem roku s podrobnostmi No fakt tezko rict, ale vim ze Skoda na ruznych akci, hrde pise "Seriovy vuz 2.0 TFSI 147kw". A pokud jsou to oficilani vozy od Skoda auto, nevim k cemu by zvysovali ten vykon. Ty cyklisti zas tak rychle nejedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 no můj známej co mám přes něj žluťáka v rámci hovoru o tom do čeho bych chtěl jít až ho doplatim (jaro 08) - ptal sem se na možnost referentských O II RS nebo SCOUTů - mluvil o nějakých O II RS co jezdily ve Francii v rámci sponzoringu Tour de France se zvýšeným výkonem přes 200 koní (z toho usuzuju spíš na benzín), snad mají i jiné přední sedačky a část z nich by se měla dostat přes MB na trh jako referentské car.... nic jiného zatím nevím, ani jestli jde o kombajn, ani o barvě....má se ozvat nějak před koncem roku s podrobnostmi No fakt tezko rict, ale vim ze Skoda na ruznych akci, hrde pise "Seriovy vuz 2.0 TFSI 147kw". A pokud jsou to oficilani vozy od Skoda auto, nevim k cemu by zvysovali ten vykon. Ty cyklisti zas tak rychle nejedou. ok, nechám se překvapit , pak napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.