Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Víte nikdo?????????Dík za připadné info..... :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

Tak to je cajk dam je tam az v lete.....A nevis jestli je to za sadu????Nebo jenom 2 kusy????

Editováno: , autor: Philips
Vloženo

lidi, ty koberečky ve FRS, jsou textilové, že?

to je asi na pikaču když tam člověk vleze v zasraných botech od bláta, co? to se pak musí každou chvíli prát, ne?? jak to řešíte??

já se do auta vždycky koupil gumový, takž nebyl prolbém.. ty se umyly a bylo hotovo.. s těma textilníma to musí být celkem trápení, ne??

PS: ne že bych do FRS chtěl dávat gumový lollol , ty originální sou moc pěkný.. není kobereček jako kobereček ;):palec2:

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

tak dneska takhle vysaju koberečky a furt na nich něco bylo, tak si říkám, že to vyklepu, klepu klepu a najednou koukám, kobereček natrženej.., myslel jsem, že mě vomejou :kuk::kuk: , no co se dá dělat..

proto dávám dobroz radu, koberečky se nesnažit vyklepávat !!

jinak, nevíte někdo, kde by se daly sehnat???

Editováno: , autor: jvees69
Vloženo
tak dneska takhle vysaju koberečky a furt na nich něco bylo, tak si říkám, že to vyklepu, klepu klepu a najednou koukám, kobereček natrženej.., myslel jsem, že mě vomejou :kuk::kuk: , no co se dá dělat..

jinak, nevíte někdo, kde by se daly sehnat???

ve škodovce

Vloženo

vyklepávám už 4 roky a stále drží - není tou výhodnou koupí? lol Koberečky to začíná.......... :)

Vloženo
Gumové koberce si do FRS dá jenom úchyl.. :feve:

Já je tak 2-3x do roka vyperu ve vaně v Persilu a nechám namočené v aviváži a jsou jako nové. :palec2:

...jsou jako nove, ...ale jenom 14 dnu, pak jsou celej rok zase spinave :)

Vloženo
...jsou jako nove, ...ale jenom 14 dnu, pak jsou celej rok zase spinave :)

Já nalezu do auta v holínkách od hnoje, jsem čistotný člověk, takže bez problémů a stále trvám na tom, že dávat gumové koberce je nesmysl. To bych zrovna tak mohl tvrdit, že když je v létě ošklivo a prší, tak přehodím na gumové koberce.... :prc:

Vloženo
Já nalezu do auta v holínkách od hnoje, jsem čistotný člověk, takže bez problémů a stále trvám na tom, že dávat gumové koberce je nesmysl. To bych zrovna tak mohl tvrdit, že když je v létě ošklivo a prší, tak přehodím na gumové koberce.... :prc:

já jsem textilní koberečky vyklepával u felicie 8 let a pohoda

jinak textilní nechávám i přes zimu, gumu nikdy!!! doporučuji koupit ve škodovce ale ty dražší (cca 1300,-), ty levnější (okolo 500,-) se dřív sešlapou

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...