Martinoslav Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Hojte borci S jakrem jsem domlouval, ze hodim nejaky termin na predvanocni minisraz naseho staleho jadra fabia clubu. Navrhuju sobotu 15.12., treba v Praze u nejakeho obchodniho centra. Okoukame ty svoje neokoukany xichty, objedem par aut klicema, trosku si zagumujem pneumatikama a zase pojedem domu... Proste takovej standardni obycejnej sraz, co vy na to? Maco, Jakre, Bobiku, P2M, amoghu, klaco, a proste i vy dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Hojte borci S jakrem jsem domlouval, ze hodim nejaky termin na predvanocni minisraz naseho staleho jadra fabia clubu. Navrhuju sobotu 15.12., treba v Praze u nejakeho obchodniho centra. Okoukame ty svoje neokoukany xichty, objedem par aut klicema, trosku si zagumujem pneumatikama a zase pojedem domu... Proste takovej standardni obycejnej sraz, co vy na to? Maco, Jakre, Bobiku, P2M, amoghu, klaco, a proste i vy dalsi? ale aby ses tam taky ukázal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Hele, necituj prispevek nad tvouodpovedi, jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Hojte borci S jakrem jsem domlouval, ze hodim nejaky termin na predvanocni minisraz naseho staleho jadra fabia clubu. Navrhuju sobotu 15.12., treba v Praze u nejakeho obchodniho centra. Okoukame ty svoje neokoukany xichty, objedem par aut klicema, trosku si zagumujem pneumatikama a zase pojedem domu... Proste takovej standardni obycejnej sraz, co vy na to? Maco, Jakre, Bobiku, P2M, amoghu, klaco, a proste i vy dalsi? já nejedu mě jsi nejmenoval a amogh,klaca to je už kokta klub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Nějak se to Fabia Jádro rozpadá :D že bych si půjčil sousedovu a dorazil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 já nejedu mě jsi nejmenoval a amogh,klaca to je už kokta klub my jsme to "a další" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Jezisssss, neberte si to tak osobne Je fakt, ze amogh a klaca uz jsou z octa klubu, tak holt budou stat nekde opodal aby nam nedelali ostudu maca: Co lzes lumpe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 (editace) nebylo by lepší toto téma přesunout do sekce Fabia-ostatní ? připadá mi že z Fabiatiků do "Srazy, akce" nikdo běžně nechodí kromě pevného jádra Š-F-C Editováno: 5. Prosinec 2007, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Jezisssss, neberte si to tak osobne Je fakt, ze amogh a klaca uz jsou z octa klubu, tak holt budou stat nekde opodal aby nam nedelali ostudu maca: Co lzes lumpe?? máš štěstí pane kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 sry, ale navrhoval bych spíše staré dobré známé letiště U obchoďáku jsme byli nedávno, co tam krom pokecu a McDonalda? Spíš si trochu zařádit hm? datum 15.12. vyhovuje nebo co až 22.12. ???? Aby jste mi mohli dát dárky osobně, přeci to nebudete posílat poštou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No sice ještě uplně nepatříme do vaší silné skupiny, ale taky bysme rádi dorazili . Jenže 15.12. jsem bohužel v práci :-(((( taky bych byla pro 22.-23.12. Plosíííííííím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 ...bych taky dorazil, ale nemuzu...nepatrim do pevneho jadra...datum 15.12. vyhovuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 sry, ale navrhoval bych spíše staré dobré známé letiště U obchoďáku jsme byli nedávno, co tam krom pokecu a McDonalda? Spíš si trochu zařádit hm? datum 15.12. vyhovuje nebo co až 22.12. ???? Aby jste mi mohli dát dárky osobně, přeci to nebudete posílat poštou dej pokoj s letištěm minule jsem si v kole přivezl vrták a Lewis díru v okně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No sice ještě uplně nepatříme do vaší silné skupiny, ale taky bysme rádi dorazili . Jenže 15.12. jsem bohužel v práci :-(((( taky bych byla pro 22.-23.12. Plosíííííííím. 22.prosince néééé,jdu na koncert Tři sester. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 zkusim si to nějak zařídit, ale nevim.... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Já tedy nepatřím do toho tvrdého jádra a znám jenom Bobíka a Mácu, ale rád bych se zastavil a 15.12. mám volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 nemam problem, rad prijedu kdyz v praze neco bdue :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 já nejedu mě jsi nejmenoval a amogh,klaca to je už kokta klub nekecej voe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 teda me vyhovuje jenom ten vikend 15.12 :-/ jestli to bude az ten dalsi tak uz budem pryc :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 nekecej voe :-) ty ses tady nááák rozepsal :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 sem si dal vcera vínečko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 tak víkend 15-16.12. nemůžu, chjo, to mě mrzíte, co nadělám. tak jsem se těšil a ono ovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 no a kde ten sraz teda plánujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 podridim se vetsine, ale radeji bych letiste... muze byt klidne i cernak zase jsem opilej jak prase rým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Letiste bych zvolil az treba na zacatku ledna, ted by hlavne nebylo po cem se tam vozit. Snih neni Nechme sraz na termin 15.12., pak uz bude mit kazdy starosti s Vanocema. Navrhuju 12tou hodinu na Cernem moste... Sice je to tam trosku fadni, ale co... Uvidime se a pokecame Zvani jsou samozrejme vsichni clenove fabia clubu, ale hlavne bych rad aby dorazila stara garda jeste z puvodniho fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.