Martinoslav Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jirka3: Myslis ten malej, hubenej s melirem?? To byl Klaca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Největší borec a sympaťák byl ten velkej s tou červenou Corsou,nevíte kdo to byl? Jinak taky jsem rád poznal nový lidi. To P2M-stejně to bylo tou zapnutou klimou Nevim, ale hustě si mě ten dotyčnej dal při odjezdu z CČM, předjetí mu trvalo jen asi 5 minut vč. mého skorozastavení Prostě ti ten autobus nejede, žádná klima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Pane L.H. alias Pí Tú Ém ,kde su fotky? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 foto nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Nevim, ale hustě si mě ten dotyčnej dal při odjezdu z CČM, předjetí mu trvalo jen asi 5 minut vč. mého skorozastavení Prostě ti ten autobus nejede, žádná klima Ty voe,jaký předjíždění?Myslíš to,jak jsem čekal,až se zařadíš přede mě,abys nevymetl tu mega díru,která je před Gigasportem,do který si stejně vletěl ,no tak jsem pak jel.A co bys taky chtěl od 33 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 jirka3: Myslis ten malej, hubenej s melirem?? To byl Klaca ty prde!!! , hubenej samo joo, ale melírek zrovna nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Kolik že vás tam vůbec bylo???no já zase musel makat...jako vydělávat když vy se jako srazujete...teď už začít plánovat sraz na sněhu v Mimoni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 sníh nebude, kupuju sněžný dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 na ČM nás bylo cca 13, jestli dobře počítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Pane L.H. alias Pí Tú Ém ,kde su fotky? lol Pane Bembo , nebylo co fotit Proč jste nedorazil? Pan profor vám nepůjčil svůj zelený vůz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ty voe,jaký předjíždění?Myslíš to,jak jsem čekal,až se zařadíš přede mě,abys nevymetl tu mega díru,která je před Gigasportem,do který si stejně vletěl ,no tak jsem pak jel.A co bys taky chtěl od 33 kW Sem ji projel krokem tu jámu, proto sem brzdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 To já v úterý cestou ke Cosbymu jsem jednu takovou jámu na dálnici trefil asi ve 130 a mám novou pneu, super dárek před vánoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 buď rád že jen pneu a jen jednu, při poslední maxi ráně na transporteru to odnesly dvě zera nera a dva ronaly, když pominu tu škodu tak pakárna jen s jednou rezervou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Tak elektron je naštěstí v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 sníh nebude, kupuju sněžný dělo Dobrá Bobajz...beru tě za slovo...tak hezky napiš jeřuchovi...on ti ho určitě přinese v Mimoni je každou zimu sníh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.