Publikováno Prosinec 9, 200717 r Zdravím, po zaslepení EGR ventilu u FRS se mně rozsvítila kontrolka elektroniky motoru. Nevíte, jak ji zhasnout ?? Díky
Prosinec 9, 200717 r To nezhasneš,raději to oprav....a sežen si dobré EGR. Upraveno Prosinec 9, 200717 r od DIAGNOSTIK
Prosinec 9, 200717 r Po smazání chyby se za chvíli rozsvítí znovu... elektronika si to hídá,bude ti to tam skákat pořád a zvedne se ti spotřeba. Uvažoval jsem stejně, ale nakonec jsem raději koupil new EGR a je klid. Nevím sice costojí u FRS ale na jednadvojku to nebylo tak dramatické (3300,-)
Prosinec 9, 200717 r kup si novy a mas pokoj to zaslepenie je blbost 18% vyfukovych plynov ti ide naspät do sania ( pri zahriatom motore) a jednoducho s tym mnozstvoj riadiaca jednotka pocita takze daj novy a mas pokoj a neriesis kontrolku.
Prosinec 12, 200717 r já jsem to taky zaslepil a rožla se mi kontrolka, tak jsem to jetě vagem stáhl a od té doby pokoj. jak píše TDIfun raděj to sw odstraň. Tady ani nejde o nějaký tuning, jak spíš o to že po zaslepení a vyčištění ti to už nebude zasírat sání.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.