Tomin Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ahoj Mám v umyslu si na mojí Fábce 1.4 MPI 2001 dodělat dálku a kámoš mi doporučil tuto nemáte s ni někdo zkušenosti. Popřípadě jestli by někdo z okolí Olomouce nebyl ochoten mi ho namontovat. Hledal jsem tu 2 hodiny a nic podobnýho nenašel zatim díky get_file.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) vetsina firem co to prodava tak k tomu dodavaji kompletni navod k zapojeni i barvama dratu (ne vsude sice sedi),funkcni to je ,ale tak pro favorita nebo feldu.nema plovouci kod a lze k naucit cizi ovladac bez tveho vedomi....uvaz jestli hezky klic ti stoji za snizeni bezpecnosti (treba jo ) Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 14. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 a mohl by jsi mi poradit jestli je nějaky jiný bezpečnější spúsob kterej bych mohl použít když chcu ty vysřelováky??? popřípadě nějaký šikovny kutil z okolí Olomouce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.h.k Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tady máš nový typ s plovoucím kódem. Věrná kopie VW, a návod k montáži na Fabii je přiložen - http://aukro.cz/item282886924_dalkove_ovl_..._klice_2ks.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 14. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Díky to vypadá daleko líp tak do toho asi pujdu pak přehodím jenom znak a jeto Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 první verze dálky je hruza nekvalitní provedení,bez plovoucího kódu,to stačí jenom vidět a už to mluví za sebe ,já bych vyměnil komfortku a koupíl origo vystřelováky,stojí to sice trochu víc,ale nemusíš táhat žádné dráty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Přesně, pokud máš origo centrál, doporučuji taky dodělat origo dálku. Je to jednoduchý a nemusíš tahat ani jeden drátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 taky jedině origo .,bez námahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.