Pítr Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) Zdar, koupil jsem ojetou OII combi. Předchozí majitel si tam nainstaloval handsfree sadu Nokia CK-7W s možností propojení přes Bluetooth. Mám problémy s propojením na můj telefon Nokia 6310i. Sada dle info na netu je s tímto tel.kompatibilní. Stáhnul jsem si i k sadě Návod z netu ale tam nic není, resp. to co tam je ... je k ničemu....resp. podle něj to stejně nefunguje. Můj postup: Normálně si na tel. aktivuji Bluetooth....dám hledat audio příslušenství....telefon mi najde sadu Nokia CK-7W...pak na telefonu dám zvolit...vypíše se připojuji a po chvíli se napíše...Zařízení je nedostupné....v čem může být problém? Máte někdo stejnou sadu. Díky za radu. Pítr Editováno: 29. Prosinec 2007, autor: Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda 3 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Já ji mám,maká jak se Simensem M75 , tak i s Nokijí 6300!Vem jiný telefon a vyzkoušej jestli je chyba v HF nebo v telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 To musi fungovat! Nejspiš to ale bude telefonem.Zkus nechat přehrát firmware.Mám ji v autě a je to v pohodě.Zadávaš tam kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Zdar, kód nezadavám....jak říkám telefin sadu najde dám připojit a nic....viz. výše. V práci máme Parrota...tam zadám kód asi 0000 nebo 1111 to je fuk.....zkrátka aby se mit spáravalo....ale tady mne to vůbec nevyzve k zadání kódu....jak říkám chová se to divně....dle návodu z netu má po vypnutí zapalování zhasnout i ta modrá LED...ta svítí pořád...tak fakt nevim.....no telefonem to asi nebude...1) sadu v autě telefon najde ....tzn. nějak funguje Bluetooth na tel. i na sadě a 2) Bluetooth na propojení s Notebookem mi funguje OK.... Bohužel 2.tel. s Bluetooth nemám.... Pítr Editováno: 4. leden 2008, autor: Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Pokud svítí ta modrá LED je to blbě zapojené...neřešil bych. Jinak jednotku odpoj a zase zapni zpátky a ono to poběží...(Zapnout a Vypnout). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Pokud svítí ta modrá LED je to blbě zapojené...neřešil bych. Jinak jednotku odpoj a zase zapni zpátky a ono to poběží...(Zapnout a Vypnout). Jo ale já to koupil a už to bylo namontovaný...takže nevim kde je jednotka schovaná nebo kde to má pojistku...jestli v přístrojovém boxu nebo kde....ten chlap co jsem to auto od něj kupoval byl typickej USER ...věděl kulový... Ty to máš namontovaný a zapojený napájením kam? Pítr Editováno: 4. leden 2008, autor: Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Jo ale já to koupil a už to bylo namontovaný...takže nevim kde je jednotka schovaná nebo kde to má pojistku...jestli v přístrojovém boxu nebo kde....ten chlap co jsem to auto od něj kupoval bl typickej USER ...věděl kulový Máš 2 možnosti: buď jít po kabelu od ovládacího knoflíku nebo odpojit baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Máš 2 možnosti: buď jít po kabelu od ovládacího knoflíku nebo odpojit baterku... Stopovačka po kabelu od tlačítka asi neklapne...neb je to na středovým panelu a vedem to tunelem řadičky někam dál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Jo ale já to koupil a už to bylo namontovaný...takže nevim kde je jednotka schovaná nebo kde to má pojistku...jestli v přístrojovém boxu nebo kde....ten chlap co jsem to auto od něj kupoval byl typickej USER ...věděl kulový... Ty to máš namontovaný a zapojený napájením kam?Pítr Bývá to nejčastěji za schránkou před spolujezdcem. Odpoj na chvíli akumulátor a pak to půjde spárovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) Zdar, tak baterku jsem zapojil a odpojil....Bluetooth oK....ale po zapnutí zapalování se mi rozsvítila kontolka ESP OFF, kontrola tlaku v pneumatikách (to souvisí s ESP) a kontolka elektromech.serva...co s tím? A nezmizí to ani po nastartování.... Editováno: 7. leden 2008, autor: Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Nastartuj a projeď auto cca 200m cca 20 km/h a je to pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Pokud by ti to pořád nešlo spárovat, zkus sadu vyresetovat. Myslím, že se to dělá zmáčknutím a držením tlačítka 10s při zapnutém zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Zdar, tak jak píše Ferda...jel jsem odpo do práce a už jsem byl smířenej s tím, že zajedu k nám do servisu aby mi to odmázli...ale po vyjetí před garáž vše OK....jen mne štve jiná věc.....nádrž mám skoro plnou, a před odpojení baterie mi to ukazovalo na MAXÍku dojezd cca 850km....a po zapojení 500km....i když uakaztel je pořád na max.... Jinak TO FILAS1 - to 10s zmáčknutí tlačítka vůbec neabíralo...musel jsem opravdu odpojit baterku Nyní už to fachá OK...takže všem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To je OK...to počítá z průměrné spotřeby(2) a tu jsi měl nižší(po vypnutí baterie se vymazala) než jsi se dneska byl projet....to je úplně v pořádku. To se srovná až dojedeš tuhle nádrž a koupíš novou budeš mít zase to samé - tj. 850 km. Tak hodně zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.