Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mám 11/2000 AGR lol

Skodaovka kolikrat bouchala co mela ja mam taky MR01 a puvodne AGR MR se zese az tak neda ridit...

Viděl bych, že na export se dával ALH, protože má lepší emise. U nás se to asi tak nehrotilo. To samý je u 81kW ASV - lepší emise.

Viděl bych, že na export se dával ALH, protože má lepší emise. U nás se to asi tak nehrotilo. To samý je u 81kW ASV - lepší emise.

nieco na tom bude. moja je povodne z talianska ;)

nieco na tom bude. moja je povodne z talianska ;)

Určitě to tak bude, moje je taky z Itálie... :)

no tak to je zajímavý... já mam octu kombi 08/2000 typ motoru AGR a VNT turbo.

co je špatně? :kuk:

mimojiné dovoz z německa, 1.majitel., plná serviska ( v servisce žádný záznam o výměně či opravě turba), nebouráno.....

nechápu.......

Určitě to tak bude, moje je taky z Itálie... :)

aha takze ALkoHolici narodeni v roku 2000 pochadzaju z cudziny. lol-_- tak uz je to vyriesene

Upraveno od martino

mám 11/2000 AGR lol

Tak to jsme na tomstejně :p

Už zde bylo několikrát rozebíráno téma jaký je rozdíl mezi motory TDI 66kw a 81kw. Z toho co jsem vyčetl tak u Octavie 1.9 TDI motoru ALH 66kw od roku 2001 se motor liší v podstatě triskami a softwarem v RJ. Proč tedy Škodovka vyrábí dvě verze motorů, když jsou v podstatě stejný a předpokládám že i výrobní náklady budou stejný. Je to čistě obchodní tah nebo jsou 81kw motory v něčem lepší?

Chlapi jen taková malá věcná: motor 1.9 TDI 81kW se už dávno nevyrábí nahradil ho motor 1.9 TDI PD 74kW

Chlapi jen taková malá věcná: motor 1.9 TDI 81kW se už dávno nevyrábí nahradil ho motor 1.9 TDI PD 74kW
spise 85 AJM ne??? To byly prvni PD motory ve VW, ve skode jj 74pd
Tak to jsme na tomstejně :p

No nevim o tom ze by byla naka AGR s VNT...pak uz bylo ALH...

• 1 rok později...

Ahoj mohl by mi někdo vysvětlit rozdíl mezi 66kW a 81kW Octavii .... (výkon, spolehlivost atd....)

Ahoj mohl by mi někdo vysvětlit rozdíl mezi 66kW a 81kW Octavii .... (výkon, spolehlivost atd....)
záleží podle roku výroby respektive kódu motoru, pokud je to starší AGR, tak tam je rozdíl v turbu, tryskách, brzdách, softu, toď vše, u novější je rozdíl jenom trysky brzdy soft, jinak je to uplně stejný....

Jednalo by se o r.v. 2004 a nějaké info co se týče jízdních vlastností

Ahoj mám 1.9TDI 66Kw elegance r.v. 2004 krátkou verzi s autem spokojenost co se týče motoru,spotřeby a komfortu vybavení(dost jsem si dodělával).Jinak v interiéru občas něco zavrže plasty a tak, jinak dobrý.Problém jsou brzdy mohli by být lepší(nebo investice do kotoučové zadní nápravy) a zadní náprava také nic moc občas mi připadá že nesedí jak by měla.Řekl bych že hodně záleží kdo měl auto před tebou a kolik má najeto.Auto bylo firemní a pravidelný škoda servis

Moje opravy:ložiska předních kol,chladič vody,víko ventilů a jedno drobné těsnění

• 5 let později...

mame v rodine sice golfa IV ale je to rok 97 a mam ALH a zadni kotoucove brzdy :D :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.