Prochy Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Tak on zatim ten 2.0TDi-CR se zatim dává jen do té nové A4.....zatim ho nemá ani Passat,zrovna včera jsem koukal do VW konfigurátoru a neni tam o něm ani zmínka.Řekl bych že ty ceny SII vylezou na světlo během Dubna,max.začátkem Května když se má začít prodávat od Června. Karlosi, včera jsem se stavoval v servisu se objednat s prkotinou na pátek a se známým prodejcem jsme mluvili o SII, výbavy a ceny. Už je mají. Ukazoval mě stránky pro ně. Trochu mě překvapila výbava Comfort, že je menší než Ambiet. Po čtení zde, ve smyslu benzín - diesel, jsem se ptal na ceny. Cenu 1.8 mě říkal, že v Ambiet by něco vymyslel (sleva) a byla by určitě kolem 700. Zítra tam jedu a zkusím zjistit více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Tak on zatim ten 2.0TDi-CR se zatim dává jen do té nové A4.....zatim ho nemá ani Passat,zrovna včera jsem koukal do VW konfigurátoru a neni tam o něm ani zmínka.Řekl bych že ty ceny SII vylezou na světlo během Dubna,max.začátkem Května když se má začít prodávat od Června. Vždyť myslím Tiguan už má TDi-CR,né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Vždyť myslím Tiguan už má TDi-CR,né? Pravda ...na toho jsem zapoměl....ale to bude tak z VW vše....bych teda řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 1,8 TSi 147kW nic takového není a to mi věř. Neverim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Pravda ...na toho jsem zapoměl....ale to bude tak z VW vše....bych teda řekl. A co OII RS TDI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 A co OII RS TDI? To se zatim ještě neprodává...nepočítá se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Neverim. Maximálně cipem. Klidně bych se s tebou vsadil. Ale byl by si dost v nevýhodě a to by nebylo fér. Vzhledem k okolnostem co nejdsou popsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Mates_XIV: Jak ja miluju stribrne RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Mates_XIV: Jak ja miluju stribrne RS Ale to byl je a bude 2,0 TFSi vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Ale to byl je a bude 2,0 TFSi vis Nebudu to tady dal rozpitvavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Tak on zatim ten 2.0TDi-CR se zatim dává jen do té nové A4.....zatim ho nemá ani Passat,zrovna včera jsem koukal do VW konfigurátoru a neni tam o něm ani zmínka.Řekl bych že ty ceny SII vylezou na světlo během Dubna,max.začátkem Května když se má začít prodávat od Června. nedávno jsem byl v Teplicích u VW na garančce s Polem a z dlouhý chvíle jsem se bavil z prodejcem na téma motory TDI CR a ten chlap mě přesvědčoval, že je do VW dávají už od podzimu. Tak nevím, co myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 nedávno jsem byl v Teplicích u VW na garančce s Polem a z dlouhý chvíle jsem se bavil z prodejcem na téma motory TDI CR a ten chlap mě přesvědčoval, že je do VW dávají už od podzimu. Tak nevím, co myslel. Jak tu bylo psáno....VW to má zatim jen v Tiguanu,pak Audi v A4 a A6 ty jejich V6TDI-CR to by měli být v součastnosti jediný koncernový CommonRaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 http://www.autorevue.cz/Magazin/Jak-vidi-S...79/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Zdroj autorevue.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 podle toho co jsem vložil UNUC, tak nebude možná kombinace DSG+nafta+4x4?????? To by mě hoodně mrzelo, pač do budoucna uvažuji o verzi 3,6 nebo nafta. Ovšem chci 4x4 a DSG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 No když už AR porušuje aut. práva na ten dokument (kde je výslovně uvedeno, že je zakázáno ten dokument šířit jakoukoliv formou bez svolení ŠA), tak mohli spíš z toho vytáhnout ostatní zajímavé informace, které v tom dokumentu jsou, třeba jako statistiky prodejů jednotlivých motorizací u SI, popřípadě grafy rozměrů pro porovnání s konkurencí... kasko: 4x4+DSG jde u TDI 125kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 George Couser: Tak pak je to super , ale buď to ve zmíněných obrázcích není zaznačeno, nebo je to zaznačeno nepřehledně, nebo jsem slepý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Kluci tuhle So cily 5.2 je predstaveni v Kvasinach ja tam jedu nechcete jet taky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 No když už AR porušuje aut. práva na ten dokument (kde je výslovně uvedeno, že je zakázáno ten dokument šířit jakoukoliv formou bez svolení ŠA), tak mohli spíš z toho vytáhnout ostatní zajímavé informace, které v tom dokumentu jsou, třeba jako statistiky prodejů jednotlivých motorizací u SI, popřípadě grafy rozměrů pro porovnání s konkurencí...kasko: 4x4+DSG jde u TDI 125kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Co zas? Ale je zajímavé číst, že benziny netvořily v roce 2006 ani 11% prodejů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Kluci jeli byste do tech Kvasin???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) Co zas? Ale je zajímavé číst, že benziny netvořily v roce 2006 ani 11% prodejů... Nic 4x4 s DSG s dieslem jistě zajímavá kombinace. ale myslím že tady bude podíl 100% pro 3,6 Editováno: 31. Březen 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Nic 4x4 s DSG s dieslem jistě zajímavá kombinace. ale myslím že tady bude podíl 100% pro 3,6 Já myslím, že časem ne... Editováno: 1. Duben 2008, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Kluci jeli byste do tech Kvasin???? Já jedu do kvasin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Kluci tuhle So cily 5.2 je predstaveni v Kvasinach ja tam jedu nechcete jet taky..... Není ten datum troch starý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.