Dave0401 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 vsak ja nerikam, ze se to libilo vsem... uz na sraze jsem to tam nekomu rikal, ze ne kazdemu se to libi 100 lidi 100 chuti a rekl bych dokonce 100 lidi a 1000 nazoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 jsem nevěděl že mužu dojet i neškodovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Suprr srazek kucííí, muj prvni, škoda toho počasí.Už se těším na další at se taky mužu s Vama více seznamit...Jinak kočárky paráda, časem možná zapadnu mezi tu krásu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nebýt počasí pěknej srázek, jen škoda že se spousta lidí kastuje, takže nebýt vlastního zájmu, spoustu lidí ani nepoznám Možná by to chtělo příště jednotlivé členy s autem představit, ať víme s kým máme tu čest. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 jj.. pentadius taky si myslim, ze by nebylo na skodu udelat prezentacku vozu i sve osoby, ale to v "motorestu" neudelas.. na mosnove by to slo... ale muselo by byt hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 jj.. pentadius taky si myslim, ze by nebylo na skodu udelat prezentacku vozu i sve osoby, ale to v "motorestu" neudelas.. na mosnove by to slo... ale muselo by byt hezky Nemyslel jsem v motorestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 vsak jo.. mel tam byt smilik... ale nejak vypadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nebýt počasí pěknej srázek, jen škoda že se spousta lidí kastuje, takže nebýt vlastního zájmu, spoustu lidí ani nepoznám Možná by to chtělo příště jednotlivé členy s autem představit, ať víme s kým máme tu čest. Co vy na to? Kam pojedem příště ? Pěkně na těch fotkách ty naše autíčka rozjasnili to trošku pochmurný počasíčko ! Holt barvička k nepřehlédnutí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 kastovat....jezisi kluci ono v topmhle pripade se nekteri z nas znaji pet let osobne a hodne sme tohp uz zazili, cili je poterba prijit a rict kdo sem a nejak se zapojit, zacaty nejsou lehky ale proste tak to je vsude, kastovani je slovo priserny az mi z nej de na zada husina...fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 jsem nevěděl že mužu dojet i neškodovkou vsak proc bys nemoh?? snad to priste napravis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No vypadá to na moc pěknou akcičku na severu fotky super! Jinak jak píše Vitto taky jsem mezi kluky přišel až když se všichni znali celkem dlouho ale to jsem nebyl sám a žádnej problém chce to jen nemít línou hubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 10 lidi to tu cte najednou Včera na večer jsem si všimnul, že sem v jednu chvíli čučelo 15 lídí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Včera na večer jsem si všimnul, že sem v jednu chvíli čučelo 15 lídí! pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Je tu pěknej šrumec pořád to někdo projíždí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 a kartičky si budeme dělat sami ? nebo budou škodovácké na zakázku ? :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 vsak proc bys nemoh?? snad to priste napravis ja byl skodovkou od audi...bylo nas tam vic passik by prosel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 já byl poprvé a mám z toho všeho okolo mooooc dobrý pocit, bylo to super až na to počasí ale nelituji že jsem jel......už se těším na příští sraz!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Bady Diky Super akcia, az na to pocasie. Nabuduce bude lepsie HEHE Inac koho je toto chlapi kara ?? Fabia kombi TDI ?? Jede slusne to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Taxem uploadnul nejaky moje snimky Sraz_-_Ostrava_Mosnov_16.3.2008.zip Degustace : Takze paradni akce jeste jednou diky Badymu za organization a parkovak a vsem dalsim za ucast a Pepovi za odvoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 NO konečne som sa dostal k PC. Tak chlapci moji... zrazik uplne super neľutujem toho že som išiel až z vychodu SK. Trošku do toho poškodilo počasie ale inač parada... Ako ste tu už spominaly ked sa clovek sam nenutil zoznamiť sa tak ani nevedel kto je kto..bude treba nabuduce fakt nejake menovky alebo ako tu niekto pisal nejaku prezenčku svojho auta aby sa vedelo o kom je reč. ľutujem ešte jednej veci že v motoreste nebolo dosť miesta pre všetkych a muselo nas par odysť trosku dalej do inej hospudky sadnuť a pokecať. už teraz sa neviem dočkať ďalsieho zraziku A chlapci? dajte kto mate fotky aj videa do zipu a niekde na netik aby si to mohlo stiahnuť viac ludi... tuningu zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Tak jsem se sem konečně dostal,srazík byl super,počasí nic moc,ale mohlo být i hůř,alespoň u motorestu se trochu umoudřilo.Jsem pro seznámení osoba po osobě,jak zde bylo zmiňováno.Přidám také pár fotek,ale kvalita slabší.Doufám,že se s některými z Vás setkám i v Kopřivnici na Tuning srazu.Kdo jede,dejte vědět.Těším se na další sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Kam pojedem příště ? Pěkně na těch fotkách ty naše autíčka rozjasnili to trošku pochmurný počasíčko ! Holt barvička k nepřehlédnutí ! Věděl bych o jednom místě,leží ve Valašské Bystřici,jmenuje se to Chata Bůřov a měla by být i na netu.Jezdíme tam s kolegy s práce na noc,je tam paintball,tenis a jelikož majitel jezdí závodně se Subaru,tak má i Playstation na mega telce.Mrkněte a uvidíte.Cesta tam je celkem výzva,ikdyž Škoda je Škoda.Ideální na hřiby a výlety po přírodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Suprr srazek kucííí, muj prvni, škoda toho počasí.Už se těším na další at se taky mužu s Vama více seznamit...Jinak kočárky paráda, časem možná zapadnu mezi tu krásu Zdarec palec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Kdy bude repete??? Co hromadne v Koprivnici??? Budu tam,pokud mi do toho nic nespadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky