Matys06 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) fakt jo? taky bych mel o jednu zajem, me ji znami odvezli co delaji v reklamce jako nazornou ukazku Jako názornou ukázku??? Tak to se jim musely hodně líbit. Určitě ti vemu. Pro upřesnění, mám ještě 23 ks nálepek z říjnového srazu v Olomouci. Editováno: 27. Únor 2008, autor: Matys06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jak to tam je s těmi motokárami??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jako názornou ukázku??? Tak to se jim musely hodně líbit. Určitě ti vemu. Pro upřesnění, mám ještě 23 ks nálepek z říjnového srazu v Olomouci. jak ty nálepky vypadají ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Takhle, udělal je s-talker: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...4857&st=250 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Díkec, to jsou ony!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Díkec, to jsou ony!!! v realu asi vypadají určo jinak nemáte někdo její foto v realu ? nejlíp přímo na skle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Chlapy zbývají 3 týdny do srazu a ještě není vyhlášena srazovka!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 v realu asi vypadají určo jinak nemáte někdo její foto v realu ? nejlíp přímo na skle ? Tak tady to máš nafocené pohromadě. Na autě to ale fotit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Jako názornou ukázku??? Tak to se jim musely hodně líbit. Určitě ti vemu. Pro upřesnění, mám ještě 23 ks nálepek z říjnového srazu v Olomouci. jj libily se, od ted maji srazovky v nabidce ale treba ty z Koprivnice nechteli... tak domluveno jen pro upresneni, ja myslel ze sraz letos bude jak v Ostrave tak i ten nas nove zalozeny Moravsky, prece jsou to dva ruzne srazy jestli se nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 prosil bych pány Wexino a VitaP pošlete mě na email : badys.ahc@seznam.cz zdrojové data srazovky v čem jste to dělali, nejlépe .pdf. corel apodobné + třeba dále i jpeg, proberu to v reklamce co bude možné z nich udělat v odpovídající kvalitě. Díky předpokládám náklad cca 40 kousku, víc třeba doufam nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Jeste ohledne techa nalepek .,, uvazoval jsem jestli by se to nedalo treba nejak udelat na prusfitny matros ,zeby byly treba pekne videt ty napisy,ale nebylo by videt tvar te samolepky,zeby to krasne treba ladilo s barvou laku nebo s oknem ......, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Jeste ohledne techa nalepek .,, uvazoval jsem jestli by se to nedalo treba nejak udelat na prusfitny matros ,zeby byly treba pekne videt ty napisy,ale nebylo by videt tvar te samolepky,zeby to krasne treba ladilo s barvou laku nebo s oknem ......, dělal jsem kdysi na besídku pruhledné a nebylo to ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 dělal jsem kdysi na besídku pruhledné a nebylo to ono ok ,, beru z5 jen me to tak napadlo ..,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 ok ,, beru z5 jen me to tak napadlo ..,, protože ta folie je taková dosti hrubá takže ve finál to průhledný až tak není ale co nějak to dopadne, srazofky budou, dneska jsem už posílal reklamce na okouknutí a no problém nebudem se tím nějak vzrušovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 jj libily se, od ted maji srazovky v nabidce ale treba ty z Koprivnice nechteli...tak domluveno jen pro upresneni, ja myslel ze sraz letos bude jak v Ostrave tak i ten nas nove zalozeny Moravsky, prece jsou to dva ruzne srazy jestli se nepletu Ostrava je taky Morava a tak nějak se doufalo, že když se řekne moravský sraz, pokaždé by mohl být v jiném městě. Nakonec proč neudělat v Olomouci další? Však se s tím počítá. Bude teplo a předběžně to vypadá na duben. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Ostrava je taky Morava a tak nějak se doufalo, že když se řekne moravský sraz, pokaždé by mohl být v jiném městě. Nakonec proč neudělat v Olomouci další? Však se s tím počítá. Bude teplo a předběžně to vypadá na duben. ja pak automaticky bral, ze kdyz moravsky tak jeden a to bud ted Ostravu nebo Olomouc a kdyz uz mame Ostravu tak to by jich bylo moc do roka ne? Mozna bych ten Olomoucky dal takovy trosku neformalni Podle me vic srazu je jenom lepsi, o tom zadna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Matys06: taky bych si vzal ještě jednu samolepku z "Holomóca" Bude nějaký hlasování o nálepkách z Ostravského srázku? kua, snad stihnu udělat i ty brzdy Kola už jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak tady to máš nafocené pohromadě. Na autě to ale fotit nebudu. jejda díky v realu to vypadá líp no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 jejda díky v realu to vypadá líp no jede někdo z Frýdku nebo hodně blízkého okolí ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 jede někdo z Frýdku nebo hodně blízkého okolí ?? Třeba já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Třeba já tu tvou fabku jsme ve Frýdku ještě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 jede někdo z Frýdku nebo hodně blízkého okolí ?? Pokud bude pekne a vsecko vyjde tak asi pres FM jeste s par cleny pojedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Už se pánové na ten srazík těším. Nálepky jsou hezké, jste šikovní... Tak jsem si včera na ten trošku vylepšil auto, ať je co závidět. No, jak tak nad tím uvažuju tak jsem si to nepořídil já ale pořídila mi to nějaká neznámá osoba co asi neumí parkovat a práskla mi dveřma do auta. Takže zase o jednu promáčklinu a škrábanec navíc... ...paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Hoši pokud je někdo a pojede směrěm od HAVÍŘOVA tak navrhuji se sejít na prvním odpočivadle na Rudné je to hned za odbočkou na Šenov(stará cesta na Ostravu, je to hned za tim mostem pokud se jede od rondlu pro neznalé je to kruhový objezd) sraz začíná ve 14 hod. tak navrhuji se sejít ve 13 hod za hodinu se to da stihnout pokud má někdo jiný návrh tak sem s ním.Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Hoši pokud je někdo a pojede směrěm od HAVÍŘOVA tak navrhuji se sejít na prvním odpočivadle na Rudné je to hned za odbočkou na Šenov(stará cesta na Ostravu, je to hned za tim mostem pokud se jede od rondlu pro neznalé je to kruhový objezd) sraz začíná ve 14 hod. tak navrhuji se sejít ve 13 hod za hodinu se to da stihnout pokud má někdo jiný návrh tak sem s ním.Neználek JJ,myslim ze dobra volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky