Wexino Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 a za kolik prodáš jednu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 pro tento termín hlasovalo 19 lidí, zbývajících 17 bylo pro 26.2. ale myslím že většině to bylo jedno...každopádně předpokládám že 20 padne nálepek je 39 Já jsem na sraz v Olomouci udělal 50 nálepek a ještě jich mám 23 doma, ale tady to vypadá, že nás bude víc, tak snad ti to bude stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 a za kolik prodáš jednu ? nálepky jsou za účast, né na prodej kdo přijede = dostane všechny stály 250,- a trochu času, takže pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 nálepky jsou za účast, né na prodej kdo přijede = dostane všechny stály 250,- a trochu času, takže pohoda šuppa :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 hodíte sem někdo odkaz na mapy.cz trasa Frýdek místek > Ostrava mošnov. přesně to místo kde se to bude konat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Já jsem na sraz v Olomouci udělal 50 nálepek a ještě jich mám 23 doma, ale tady to vypadá, že nás bude víc, tak snad ti to bude stačit. Marto jestli ti zbyde nejaka z olomockyho srazku taxi vemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 (editace) tu tvou fabku jsme ve Frýdku ještě neviděl To je zajímavý, já s ní už jezdím 5 let, ale už nevypadá jako na fotkách, nedávno došlo k malé změně Editováno: 4. Březen 2008, autor: Dundee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 hodíte sem někdo odkaz na mapy.cz trasa Frýdek místek > Ostrava mošnov. přesně to místo kde se to bude konat. Myslím že ta mapa tu někde ze začátku je Kdo pojede z místku nebo přez místek, tak můžem dát někde scuka, třeba na Shellce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Myslím že ta mapa tu někde ze začátku jeKdo pojede z místku nebo přez místek, tak můžem dát někde scuka, třeba na Shellce jj to můžem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Mošnov-16.3. 2008 ve 14:00. Budu tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 hodíte sem někdo odkaz na mapy.cz trasa Frýdek místek > Ostrava mošnov. přesně to místo kde se to bude konat. Na začátku jsou souřadnice na GPS.Jdi na mapy.cz a zadej je tam.Ukáže Ti to přesné místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Na začátku jsou souřadnice na GPS.Jdi na mapy.cz a zadej je tam.Ukáže Ti to přesné místo. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Myslím že ta mapa tu někde ze začátku jeKdo pojede z místku nebo přez místek, tak můžem dát někde scuka, třeba na Shellce myslíš tu shellku u sparu že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ...taky bych se připojil jestli mě vezmete sebou !! f kolik u Tesca ?? tak kolem 13 by stačilo....počkame na všechny a tam budem kolem 13:45 myslim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 takže kdo by jel touhle trasou ? nebo znáte lepší ? z FM mapycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 takže kdo by jel touhle trasou ? nebo znáte lepší ? z FM mapycz zbytečně mošnov objedeš, jed na studénku a albrechtičky, vše jsem tu už psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 zbytečně mošnov objedeš, jed na studénku a albrechtičky, vše jsem tu už psal takže v 13:45 budeš čekat tady ? 49°38'30.829"N, 18°9'26.071"E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 To Wexino,mrkni na začátek a tam je sraz myslím ve 13:45 v příboře na benzině(Pap Oil-myslím),nemůžeš ji minout,pokud pojedeš přes příbor.Tam se sjeďte a nejlépe informovaný Vás vezme na letiště kolem Albrechtiček.Souhlasím s BadyS,zbytečně by jsi objížděl Mošnov,není tam na co koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 To Wexino,mrkni na začátek a tam je sraz myslím ve 13:45 v příboře na benzině(Pap Oil-myslím),nemůžeš ji minout,pokud pojedeš přes příbor.Tam se sjeďte a nejlépe informovaný Vás vezme na letiště kolem Albrechtiček.Souhlasím s BadyS,zbytečně by jsi objížděl Mošnov,není tam na co koukat. na mapě jsme našel jen jednu čerpačku a to je tahle > 49°38'30.829"N, 18°9'26.071"E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 tak kolem 13 by stačilo....počkame na všechny a tam budem kolem 13:45 myslim.... ok ten cas je optim.... berete sebou polovicky? jsem se pred tou moji prerek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ok ten cas je optim.... berete sebou polovicky? jsem se pred tou moji prerek... nedá t isnad zaracha ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 nedá t isnad zaracha ne ? tak zrovna k tem nepatrim, jsem se jen tak ptal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Pro případné zájemce počkáme s Cosbym na 13:30 (13:40 odjezd) v Příboře na pumpe PapOil vedle motorestu, je to hned pod mostem tahu Frýdek-Olomouc a vyrazíme pak společně Wexino : spešl pro tebe souřadnice pumpy PapOil v Příboře 49°38'48.788"N, 18°8'39.698"E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 hodíte sem někdo odkaz na mapy.cz trasa Frýdek místek > Ostrava mošnov. přesně to místo kde se to bude konat. Muzu te pribrat, nebo napis Dundeemu, on mozna taky pojede=)) Tez dorazim, kdyz me Cosby kupi flasu=))))))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Neznalku.....tak jak pojede okoli Havaku ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky