Přejít na obsah

Sraz OSTRAVSKA a okolí - 16.3.2008

Doporučené příspěvky

Dnes to bol môj prvi zraz a bol som spokojny až na to počasie ale tomu už človek nerozkáže som rad že mi to vyšlo sa prísť zučastniť a určite aj buduci zras sa budem chciet zúčastniť , a ako píše Dave0401 škoda že sme sa nestihli viac zoznamiť, a s tými tabulkami s nicom to nie je špatný nápad ja ju mam už aj vyrobenu ako ŠPZ len som ju zabudol doma, díki badi za akciu slušnú akciu a aj úsilie ktore si vinaložil oplatilo sa :palec2:

Editováno: , autor: smreko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja aspon tu RZ s nazvem meho auta mel v kufru a myslim, ze i tak slo jednoduse moji carcoolcu poznat :)

me moc lidi osobne neznalo, a rad bych tak vedel kdo je kdo, proto myslim, ze kdyby bylo hezke pocasi a byli bychom na letisti, tak bychom se snad poznali vice nez v tom motorestu...

kazdopadne na dalsi sraz kazdy by mel mit cedulku s nickem a pod tim vlastni jmeno :)

co vy na to?

Odkaz ke komentáři

no ja aspon tu RZ s nazvem meho auta mel v kufru a myslim, ze i tak slo jednoduse moji carcoolcu poznat :)

me moc lidi osobne neznalo, a rad bych tak vedel kdo je kdo, proto myslim, ze kdyby bylo hezke pocasi a byli bychom na letisti, tak bychom se snad poznali vice nez v tom motorestu...

kazdopadne na dalsi sraz kazdy by mel mit cedulku s nickem a pod tim vlastni jmeno :)

co vy na to?

souhlas na 200% ozncit auto + posadku :palec2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...