BadyS Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Třeba tam bude nějaká letištní obsluha s teplým čajem a kávou. Nakonec možná i nějaký ten bufet s párečkama pro Milana. v Příboře je velký motorest docela, já tam teda nechodím, ale je tam, třeba cosboš ví více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 v Příboře je velký motorest docela, já tam teda nechodím, ale je tam, třeba cosboš ví více Mohli jsme udělat rovnou pařbu u něj na domečku, ale kam dáme auta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Mohli jsme udělat rovnou pařbu u něj na domečku, ale kam dáme auta? jedině na sebe, nebo za sebou,ale to by byla kolona až na trůbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 v Příboře je velký motorest docela, já tam teda nechodím, ale je tam, třeba cosboš ví více Pokud jde o mě, nepotřebuji ani bufet ani kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 TAky dorazim, pokud do toho neco nevleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Pokud jde o mě, nepotřebuji ani bufet ani kafe. Bufáč ani kafe třeba ne. Ale vzpomeň si na podzimního Olomouckýho scuka, jaká byla kosa. Jak byla Olympie dobrá. O té minulé neděli ani nemluvím! Já už jsem se rozhodl, pokud se nebude kam schovat, nikam nepojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Hlavní místo kde se sejdem je Mošnov! Podle počasí se pak uvi dí a můžem vyjet někam do hospůdky!! Nebo do Cosboše on mi muže aspoň zprovoznit vystrelovaky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 super nápad...rád bych se taky připojil jse m teda z Prostějova ale klidně bych dojel...a kdy teda? Je nějaká možnost tady sehnat nějaké nálepka OCTáVIA Clubu?! Nevim, možná ano ale nevim kde hledat! Jinak dík za typy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 super nápad...rád bych se taky připojil jse m teda z Prostějova ale klidně bych dojel...a kdy teda? Je nějaká možnost tady sehnat nějaké nálepka OCTáVIA Clubu?! Nevim, možná ano ale nevim kde hledat! Jinak dík za typy!!! Nálepka není problém. Jako člen máš nárok dokonce na 2 v rámci členského příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 super nápad...rád bych se taky připojil jse m teda z Prostějova ale klidně bych dojel...a kdy teda? Je nějaká možnost tady sehnat nějaké nálepka OCTáVIA Clubu?! Nevim, možná ano ale nevim kde hledat! Jinak dík za typy!!! Kdo nedostal OC nálepku+kartu a je v OC, má zaplacenno atd. tak mě napište SZ s nickem jaký máte v OC a tomu na srazu nálepku dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 tiež by som rad prišiel ale vyhovovalo by mi to až toho 16.03.2008 z dovodu že mam voľno a určite by bolo aj teplejšie. čo by ste nepsravily pre suseda slovaka že? s-talkere bol by som dalši Fabiak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 pokud je to tak, radsi bych teda hlasoval pro toho 16.3, asi mate pravdu s tim pocasim, ale stejne bych aspon toho 24.2 udelal neformalni sraz, jen tak pokec nekde u jidla Stenly fajn a privez svoji k*ndicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 16.3. teda pěkně dotahuje uvidime jak to tedy dopadne, ale pokud bude hnusně tak je přesun na 16.3. jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 pokud je to tak, radsi bych teda hlasoval pro toho 16.3, asi mate pravdu s tim pocasim, ale stejne bych aspon toho 24.2 udelal neformalni sraz, jen tak pokec nekde u jidla Stenly fajn a privez svoji k*ndicku Co co? To jsem taky zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Bufáč ani kafe třeba ne. Ale vzpomeň si na podzimního Olomouckýho scuka, jaká byla kosa. Jak byla Olympie dobrá. O té minulé neděli ani nemluvím! Já už jsem se rozhodl, pokud se nebude kam schovat, nikam nepojedu. To máš pravdu, proto doufám, že už bude trochu teplo, abysme střechu nepotřebovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tak jsem se rozhodl pokud se uskuteční sraz v únoru i v březnu přijedu na oba ať načerpém inspiraci.A pokud bude kosa tak se určitě dá někde zalést na kafčo a najít misto na pokec.Už se těším. Neználek.ps Bade xenony jsou na místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tak jsem se rozhodl pokud se uskuteční sraz v únoru i v březnu přijedu na oba ať načerpém inspiraci.A pokud bude kosa tak se určitě dá někde zalést na kafčo a najít misto na pokec.Už se těším. Neználek.ps Bade xenony jsou na místě. no vida šikula taky nemám problém dojet na oba, když bude přijatelně a z místních snad nikdo, když nebudou mít jiné povinnosti, je to skoro měsic odstup no uvidime jaké bude předpověd před srazíkem ale 16.3. dotahuje taky slušně v hlasování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 no vida šikula taky nemám problém dojet na oba, když bude přijatelně a z místních snad nikdo, když nebudou mít jiné povinnosti, je to skoro měsic odstup no uvidime jaké bude předpověd před srazíkem ale 16.3. dotahuje taky slušně v hlasování presne tak, ja muzu prijet treba zitra, tohle mi problem nedela Ale rad bych to skloubil s tema motokarama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Ale rad bych to skloubil s tema motokarama myslíš že maj obuto zimní směs? :D to předpokládám bude v plánu na dalši session, vždyt se domluvíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 myslíš že maj obuto zimní směs? :D to předpokládám bude v plánu na dalši session, vždyt se domluvíme ja myslel ze to je zastresene jako maji v Havirove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 ja myslel ze to je zastresene jako maji v Havirove to né, to jsou přímo na té ploše na krytou bych zajel k VítoviP do Brtuntálu, jak je furt v reklamě s marešem, slyšel jsem že to tam je mooc dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 pokud na mosnove nebudou radit pubertaci se stopetkama tak je to super misto a kdyby vam byla zima tak se stavi na mosnove hala JOB AIR a ja tam pracuju tak zajedem do hangaru pro dva boingy sice jenom 12 000mctverecnich ale par se nas tam vejde a je tam podlahove topeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 to né, to jsou přímo na té ploše na krytou bych zajel k VítoviP do Brtuntálu, jak je furt v reklamě s marešem, slyšel jsem že to tam je mooc dobrý Tak za Viťou bych přijel i já!!! Rýsuje se další srazík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 (editace) JJ, já nejsem proti. Jednou bych konečně byl taky doma a nemusel nikam jezdit Editováno: 7. Únor 2008, autor: VitaP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky