Leden 27, 200916 r lucky... ty jo... ale to nemůžeš posuzovat ve dne... ne? pro mě je důležité, že mi to v noci svítí super... a jestli mi vydrží rok, tak budu max spokojený...
Leden 27, 200916 r uvidíme... samozřejmě to záleží na době provozu... ty žárovky mají vydržet cca 400 hodi... já mám spočítáno, že za 400 hodin najezdím těch 28 tis. km... +- ... a to mám přesně na rok.. hh
Leden 27, 200916 r Pár príspevkov dopredu je test H7 a tam je životnosť NB H7 250 hodín.Tých 400 by bolo pekné číslo.ja najazdím ročne tak 18t,tak to by mi vydržalo možno aj rok a pol.To by som bral.
Leden 27, 200916 r tady přidávám tři fotky které jsem dnes pořidil... snad to je dost patrné, jak to svítí dobře!
Leden 27, 200916 r vorlíku :prc: mohol si to sfotiť nie proti stene, ale na rovnej ceste vieš jak myslím
Leden 27, 200916 r pekne pekne..vorlajz presvedcil si ma...si rodeny obchodniiik...zajtra ked bude cas tak idem kupit Osramky ...diky moc
Leden 28, 200916 r To na tý octě jsme přehodily v garáži taky bez rozdílu. S tou fotkou to bylo myšleno co se týká barvy světla proti Silver star.
Leden 29, 200916 r potvrzuju, svítivost v noci perfektní, hlavně při potkávačkách je znatelný rozdíl oproti původním "obyč" Phillipsům, při dálkových svítí o něco líp ale už mi to nepřijde tak markantní rozdíl, ale kolik toho člověk při dnešním provozu najede v noci s dálkovými, že takže taky čekám, kolik vydrží, mám je 4 měsíce
Leden 11, 201015 r Zalezi na kolikatku je chces..... mrkni na tyhle žárovky a uvidíš.... třeba najdeš solidní cenu :-)
Leden 11, 201015 r tak za rok jsem vyměnil v každém světle po jedné žárovce... tzn. 450 CZK... myslím, že to jde... svítivost je opravdu o dost lepší jak u obyč H7 a těch 450 kaček za to rozhodně stojí!
Leden 18, 201015 r Opravdu životnost NB je minimální. Měl jsem na dvouch vozech a už je nechci ani za nic. Vyhozené prachy!!!!
Říjen 22, 201014 r tak je tu, novinka pro rok 2011 night breaker PLUS, stejný parametry, jen životnost o polovinu větší.
Říjen 22, 201014 r nějaký info.zní to zajímavě Žárovky směrují o 90 procent více světla na silnici než standardní světelné zdroje a vytvořený světelný kužel je delší téměř o 35 m. Kromě toho se Night Breaker Plus vyznačuje, v porovnání s předchozí generací, značně delší životností, což přináší úsporu času a peněz. Mezi klíčové vlastnosti žárovek Night Breaker Plus patří prodloužená životnost, v porovnání s předchozí generací. Optimalizace výrobních procesů, zlepšený výběr použitých materiálů, inovovaná žhavicí vlákna a vyšší podíl inertních plynů zvýšily jejich provozní dobu až o 50 % ve srovnání s předchozími modely Night Breaker. Mezi další finesu zdokonalených žárovek patří zlaté kontakty, které zajišťují lepší elektrickou vodivost a zdůraznění špičkové kvality těchto žárovek
Září 8, 201113 r tak je tu, novinka pro rok 2011 night breaker PLUS, stejný parametry, jen životnost o polovinu větší. Dnes jsem je nasadil (H4). Tak jsem zvědavej jak to bude v noci svítit.Doposud jsem měl philips visionplus +50%svetla navíc. Už někdo testujete osram NB plus??Zkušenosti a první poznatky?.Díky
Září 16, 201113 r Mam NB Plus uz asi mesiac... zatial vpohode. Svietia sice silnejsie nez obycajne, ale nie som nijak ohromeny Uvidim kolko vydrzia.
Září 16, 201113 r Dával jsem Night Breakery Plus do projektorů v půlce srpna - zkušenosti z provozu tady: ... Jen doufám, že mi vydrží aspoň ten rok - mám projektory s clonkou, nenatáčecí... Cena 295,-Kč kousek je dost pálka - když chce člověk mít ještě aspoň jednu v autě jako náhradní - a přitom by měl počítat s tím, že když odejde jedna, nejpozději do měsíce se odporoučí i druhá z páru...
Listopad 16, 201113 r Taky jsem ted kupoval tyhle H7 osam nightbreaker plus zarovky a nejak mi neprijde, ze to extra sviti, resp. to nedokazu poznat, uvidime casem:) Jsem spise zvedavej na vydrz, pokud prasknou, tak pujdu do philipsu premium +30
Listopad 16, 201113 r STANDIS: Budes milo prekvapeny aky je rozdiel svietivosti OSRAM NBR verzus klasicka ziarovka.
Listopad 16, 201113 r Standis: myslim ze budes mile prekvapen jak pise prochy. ja je davam do OIIFL kde nejsou xeny a ta zmena je fakt masakr. akorat je skoda ze hrozne praskaj a sou celkem drahy...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.