Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

uvidíme... samozřejmě to záleží na době provozu... ty žárovky mají vydržet cca 400 hodi... já mám spočítáno, že za 400 hodin najezdím těch 28 tis. km... +- ... a to mám přesně na rok.. hh

Vloženo

Pár príspevkov dopredu je test H7 a tam je životnosť NB H7 250 hodín.Tých 400 by bolo pekné číslo.ja najazdím ročne tak 18t,tak to by mi vydržalo možno aj rok a pol.To by som bral.

Vloženo

potvrzuju, svítivost v noci perfektní, hlavně při potkávačkách je znatelný rozdíl oproti původním "obyč" Phillipsům, při dálkových svítí o něco líp ale už mi to nepřijde tak markantní rozdíl, ale kolik toho člověk při dnešním provozu najede v noci s dálkovými, že

takže taky čekám, kolik vydrží, mám je 4 měsíce

• o 11 měsíců později...
Vloženo

tak za rok jsem vyměnil v každém světle po jedné žárovce... tzn. 450 CZK... myslím, že to jde... svítivost je opravdu o dost lepší jak u obyč H7 a těch 450 kaček za to rozhodně stojí! ;)

• o 9 měsíců později...
Vloženo

nějaký info.zní to zajímavě

Žárovky směrují o 90 procent více světla na silnici než standardní světelné zdroje a vytvořený světelný kužel je delší téměř o 35 m. Kromě toho se Night Breaker Plus vyznačuje, v porovnání s předchozí generací, značně delší životností, což přináší úsporu času a peněz.

Mezi klíčové vlastnosti žárovek Night Breaker Plus patří prodloužená životnost, v porovnání s předchozí generací. Optimalizace výrobních procesů, zlepšený výběr použitých materiálů, inovovaná žhavicí vlákna a vyšší podíl inertních plynů zvýšily jejich provozní dobu až o 50 % ve srovnání s předchozími modely Night Breaker. Mezi další finesu zdokonalených žárovek patří zlaté kontakty, které zajišťují lepší elektrickou vodivost a zdůraznění špičkové kvality těchto žárovek

• o 10 měsíců později...
Vloženo

tak je tu, novinka pro rok 2011 night breaker PLUS, stejný parametry, jen životnost o polovinu větší. -_-

Dnes jsem je nasadil (H4). Tak jsem zvědavej jak to bude v noci svítit.Doposud jsem měl philips visionplus +50%svetla navíc.

Už někdo testujete osram NB plus??Zkušenosti a první poznatky?.Díky :palec2:

Vloženo

Dával jsem Night Breakery Plus do projektorů v půlce srpna - zkušenosti z provozu tady: ... Jen doufám, že mi vydrží aspoň ten rok - mám projektory s clonkou, nenatáčecí... Cena 295,-Kč kousek je dost pálka - když chce člověk mít ještě aspoň jednu v autě jako náhradní - a přitom by měl počítat s tím, že když odejde jedna, nejpozději do měsíce se odporoučí i druhá z páru...

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Taky jsem ted kupoval tyhle H7 osam nightbreaker plus zarovky a nejak mi neprijde, ze to extra sviti, resp. to nedokazu poznat, uvidime casem:) Jsem spise zvedavej na vydrz, pokud prasknou, tak pujdu do philipsu premium +30

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...