Přejít na obsah

Osram Night breaker


tttt

Doporučené příspěvky

Stále pracuji na nových fotkách, ale napadl ten bílej bordel, tak by to focení nemělo smysl bylo by to zkreslený. Jinak když jsem nasadil CoolBlue tak jsem jel za tátou a pak se ho ptal co a jak a nic neříkal a to je na oslňování ve zpětným zrcátku alergickej.

Oslňování těma NightBreakrama neřeším, protože je mám v dálkových a ty tě oslní v každým případě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm zaujimavy pozantok...ja som sa zatial stretol len s tym ze tie NB vydrzali tak maximalne nieco malo cez pol roka...To bud jazdis jak dabel alebo mas nejaku zvlastnu seriu NB ktore nepraskaju :D a inak zaujimavy servis ci co to je ked tam menia ziarovky...zlate cehy no... :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak je vyreklamováno, dostal jsem dvě nové Osram NB, ještě malou perličku k reklamaci, údajně byla výrobcem (nebo ofico zatoupením) uznána, ale mě spíše připadá že jsem si k novým pomohl chybou prodejce, který proflákl zákonnou lhůtu pro reklamaci a až na můj mail reagoval úsměvnou story, že na mne neměl kontakt (koupeno přes net a měl ofocenou prodejku i reklamační protokol s tel. číslem), nicméně svoji chybu přiznal a ani se nešprajcoval. takže hodím na auto a uvidí se dále.

Editováno: , autor: pap
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a tu sú moje po cca 1 mesiaci používania.Jazdím väčšinou krátke trasy po meste a do 30km.

Casta zavada na FABIACH I praskajuce ziarovky. Treba tam namontovat Transil. Foto navod: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=transil :)

Tema2: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=transil

:)

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ja som s praskaním žiaroviek nikdy nemal problém.O tých transiloch viem už dávno,ale nemontoval som ich,lebo mi H7 nepraskali.Dokonca aj SilverStary mi vydržali rok.Dnes som ich reklamoval,tak sa uvidí.

Editováno: , autor: ramon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hej,na tej prvej fotke to vidno najlepšie.Zvnútra z jednej strany je banka ako keby očmudená.Druhá žiarovka je OK.V obchode volali hneď s dílerom a ten kázal zobrať obe na reklamáciu.Tak čakám.

Len ma tak napadá,čo urobím s novými keď mi ich zreklamujú.Dám ich do auta zasa zčernejú a čo potom,budem ich znova reklamovať? To by mi už asi neuznali.Už ich počujem,ako ma odkazujú na nejaký "poriadný" servis,že si mám dať prekontrolovať elektriku v aute. :disgust::fakac:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolega má světla bez čočky,jak jsem psal měl tam cool blue a rozdíl žádnej ani v barvě.

Oproti normálním žárovkám určitě rozdíl je to jsem poznal,když jsem dával silver stary.

Dnes jsem je taky vyměnil za NB a rozdíl?Hmm můj názor=zbytěčně vyhozený peníze ideální variantu bych viděl jako osram silver star.

post-6587-1233030228_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...