Přejít na obsah

Osvětlení kufru - LED


luckymann

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Tak som to skúsil spraviť trošička inak :) Použité dokopy 3 vodotesné LED pásy (studená biela), spolu 90 LED (+ 5 LED v žiarovke). Z tmavého kufra sa stáva žiarič :D (ospravedlňujem sa za nízku kvalitu fotiek, bolo to fotené narýchlo mobilom. časom pribudnú fotky aj zo zrkadlovky, kde to snáď bude vidieť lepšie :) )

post-76073-0-02085800-1340142835_thumb.j

post-76073-0-55125300-1340142839_thumb.j

post-76073-0-45766500-1340142844_thumb.j

post-76073-0-19982600-1340142854_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je spousta možností jak si osvětlit kufr. Tohle je dost přehnaná cena. Já si třeba přidělal tu LED baterku s magnetem na stěnu v kufru..nechtělo se mi pájet, tahat kabely a tohle jsem našel doma. Dá se i ještě koupit snad za 100,-. Magnet jsem sundal a pak je tam možnost uchycení jako když se to dává na zeď...rozsvítíš to jen když potřebuješ, takže netaháš kabel odnikud a svítí to dost slušně. Trvalo to ani ne 10 minut a Fábinky kufr svítil hezky bíle. Rozvítí se jen stisknutím, dlaní stlačíš vlastně tu přední část. Pak si to třeba zařídit tak, aby jsi si ji mohl popřípadě sundat aby jsi si pořádně posvítil na konkrétní místo. Někdo má rád origo, ale mě tohle naprosto vyhovovalo :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem dneska vyřešil podsvícení kufru tím že jsem natahnul kabel na kabinové osvětlení a vyvrtal jsem 15 děr do plastíku v kufru do nich zasadil LED s odporem nabouchal to na kabel paralelně.Dělal jsem to zhruba hodinu a půl a výsledek je peckovej.Navíc barvu LED-ek si zvolíš sám a spínač,kabel,LED,odpor sumasumárum 60kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Já mam celý interér osvícený pomocí

http://www.motorkari.cz/motobazar/vybava-motorkare/ostatni/l.e.d-podsviceni-440591.html"]http://www.motorkari.cz/motobazar/vybava-motorkare/ostatni/l.e.d-podsviceni-440591.html

A neměnil bych.

Editováno: , autor: Suitce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

este som zabudol dopisat, ked moja fabia v zakladnej vybave nemala central a ani svetlo v kufri tak treba kupit novy zamok nie? otazka znie teraz ktory? lebo na webe je viac druhov tych zamkov a co to vsetko k tomu bude este treba dokupit ci sa mi to vobec oplati.

napisal by tu niekto cislo toho zamku co by mi trebalo? Fabia I kratka, 1.2 HTP,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

J8 jsem osvícení kufru volil Led pásek. na každých 5 cm jsou 3 SMD diody. Já jsem volil modrou barvu jelikož se mi líbí. Ten pásek jsem koupil v Praze v obchodě GM Electronic. metr toho pásku vyjde na cca 200,-. Výborná věc je že se dá stříhat po 5 cm. Hodil bych sem foto ale bohužel nevim jak. Poradíte mi. JSem tu trochu novej a ještě se tu nedokážu plně orientovat . Jinak Foto mám v galerce tak se mrkni ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Taky používám přímé náhrady za žárovky a nejlépe jak kolega píše 3 čipové SMD otázka stovky a svítí to parádně! :)

tiez chcem vymenit kufrovu ziarovku za ledku, len nevyznam sa v znaceni led ziaroviek, podla coho vyberat, aby som to jednoducho vymontoval povodnu a namontoval ledku. aky typ tam presne ide? nejaky 3smd a dalsie parametre?

slo by tam nieco taketo?

http://auto.bazos.sk/inzerat/19964282/Led-ziarovka-Sulfid-3-SMD-LED-CAN-BUS-42mm-STALE-AKTUALNE.php

Editováno: , autor: kitt21
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...