horca Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Poradíte někdo? Je to ta malá do nárazníku. Kudy tahat kabely, jak připojit (asi na zpátečku) apod. Díky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 je tady o tom hodně musíš hledat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horca Vloženo 9. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 je tady o tom hodně musíš hledat!!! V tom případě si sypu popel na hlavu a prohlašuji, že s tímto fórem asi neumím zacházet. Pokud zadám "couvací" nebo "kamera", tak mi vyjedou maximalne couvací senzory a nebo veci, ktery jsou fulltextem (tam nic neni) a nebo se třeba řeší, jak zapojit přes slučovač. Mě ale zajímá, jestli musim sundat nárazník a jak, jak protáhnout kabely a jak díru zpětně zaslepit, aby tam neteklo, jestli to mam zapojit na zpatecku, aby kamera nefungovala zbytečně nepřetržtě atd. To jsem tu nikde nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...rkovaci+senzory zkus tady to jestli ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horca Vloženo 9. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...rkovaci+senzory zkus tady to jestli ti to pomůže Na to sem koukal, ale tam je , proboha, odstrojena pulka auta (coz mi prijde zbytecny) a neresi mi to zapojeni :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Tohle mě taky zajímá. Mě by se líbila kamera co se montuje do rámečku spz, ale nevim jak s kabeláží. Jinak co vim tak se to spínání dá připojit na žárovku couvacího světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horca Vloženo 9. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Tohle mě taky zajímá. Mě by se líbila kamera co se montuje do rámečku spz, ale nevim jak s kabeláží. Jinak co vim tak se to spínání dá připojit na žárovku couvacího světla. Já jsem si to myslel - s tim světlem zpátečky ;-) Jinak můžu odprodat tu klasickou malou do nárazníku, ale vim i o tehle, co máš na mysli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 (editace) ...no odstrojení se nevyhneš kameru spíná +12V ze zpátečky.Musíš mít ale i monitor co má stranové otočení obrazu.To by ale u většiny dnes prodávaných monitorů neměl být problém. ...ještě malá drobnost...kamera by měla mít co nejnižší min. osvětlení popřípadě IR světlo.Mám jednu v nabídce, která má velikost pouze 19,5mm a její montáž je vhodná pod SPZ kde zabírá zhruba 80%.Pro osvit v noci postačí světlo couvacích světel.Z této kamery jde už otočený obraz. Editováno: 9. Únor 2008, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 ...no odstrojení se nevyhneš kameru spíná +12V ze zpátečky.Musíš mít ale i monitor co má stranové otočení obrazu.To by ale u většiny dnes prodávaných monitorů neměl být problém....ještě malá drobnost...kamera by měla mít co nejnižší min. osvětlení popřípadě IR světlo.Mám jednu v nabídce, která má velikost pouze 19,5mm a její montáž je vhodná pod SPZ kde zabírá zhruba 80%.Pro osvit v noci postačí světlo couvacích světel.Z této kamery jde už otočený obraz. za kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 3850,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.