SteglikCZ Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 (editace) Ty volé to budeš jako nahánět kundy v neděli odpoledne?To si máš dát šlofíka a led mezi nohy Na kundy máš celou páteční a sobotní noc.Teda nevím jak to chodí teda na Kolínsku Editováno: 24. Duben 2012, autor: SteglikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Hej! Kolín do toho netahej! Holt na Čáslavsku mají jiné mravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Jo tak ten raubíř je z Čáslavka.Tak to je pak jiná věc názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 ale ale,..... kolin caslav kutna hora my sme stejne jedna verbes,.... tak se tady dodo neoddeluj a priznej to je jasny ze kocicky budou jak v patek i v sobotu ale musim si je hejckat,... tak musim sni travit i tu nedeli,.... to by jak neslo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 no můj názro je že celá ČR je jedna velká varbeš takže nemáme co řešit lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 nadhernej komentar kterej to vystihuje,.... takze CAJK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedisko Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Tak co, kdy bude další srázek? Měli bychom si pospíšit, moje OII je aktuálně na prodej Ale sloužila bravůrně, a věřím že bude dál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Tak co, kdy bude další srázek? Měli bychom si pospíšit, moje OII je aktuálně na prodej Ale sloužila bravůrně, a věřím že bude dál :-) čusák hele sraz bude až v červnu na seči nejspíš... doufám že se k tomu vyjádřej i ty co se nevyjídřili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 ja svou ucast potvrzuji, ale dal bych to driv jak v cernu co treba takhle koncem kvetna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 V květnu nebo červnu,pojedu pokud datum vyjde příznivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 chlapci vždyt sme si řekli že to udělám až v červnu jako mě to je jedno mužem i dřív ale je to na vás jak máte čas já ho mám pořád hlavně si myslim že máme všichni šanci si buďto přehodit směny a nebo si udělat čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 já se samozřejmě hlásím taky...co to jsou směny??? To my v kanclu nemáme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 smenu ve skole taky neznam,..... :D :D a navrhuji kveten, protoze cerven mam nabitej,.... zaverecky ve skole, tuningy, a do toho jeste uceni na prijimacky na VS takze proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Červen nabitej? Tuningy věřím ale že budeš šprtat fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 (editace) tak jak pánové necháme teda ten červen a nebo se ujme někdo plánování na květen já jen jak mám rychle makat na autě abych vubec mohl s nim vyjet Editováno: 4. Květen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Je tu nejak mrtvo. Tak me napadlo ze bysme meli pomalu zacit resit tu Sec. Kdo pojede kdo ne a hlavne v kolik hodin. Auto uz mam skoro predelany takze se musim pochlubit :-D. Byl bych pro toho 16.6. asi sobota a pro cas mezi 13-14 hod. Co vy na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 (editace) zdravim pratele ja taky nahodim nejake datum co treba uz to dat o neco driv ja volim datum 26.5. - 27.5. - NEDELE BY MOHLA BYT RELAXACNI jelikoz jak sem psal,.... zacatkem cervna nebudu mit na nic cas nehlede na to ze toho 16.6. budu mit dva dny pred prijimackama na VS a rad bych se podival jeste na nejaky to uceni,..... ikdyz nevim Editováno: 16. Květen 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Čus. Mě to je zatém šumák. Klíďo 26-27.5. Co ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Jo to by ses mel prave ze odreagovat a na ucit :-D jinak je mi to jedno ten datum. Jen sem to placnul do vetru :-D. Reknu kamaradce ona rada foti abysme s tim nemeli starosti my :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Pepo rádá fotí nebo se ráda fotí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Foti a rada se nechava fotit :-D. Teda doufam ze ji v sobotu ukecam po nasem mensim srazu :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Ahoj, 26.-27.5. u mně dobrý,přijel bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Taky bych přijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 takze pokud dovolite ujmu se asi teda jako nejmladsi organizace datum si teda jeste zvolte, jestli SOBOTA ( 26.5.) a nebo NEDELE ( 27.5.) JAK SEM TAK KOUKAL NA POCASI, ma byt v sobotu nejakych 21 stupnu a polojasno, misty dest s bourky, o nedeli jeste nevim, ta nebyla uvedena jinak se tedy sejdeme na seci na namesti, zde LOKACE: http://www.mapy.cz/#x=15.657738&y=49.847439&z=17&t=s&u=u&umc=9jbU4xWdwF¨=Se%C4%8D%2C%20okres%20Chrudim a tady GPS souradnice,...... kdyby nahodou ............................ GPS: 49°50'51.026"N, 15°39'27.636"E to by melo bejt asi tak vsechno pak jeste domluvime co a jak se bude dit jel bych treba vyjizdku do chrudimi a do PCE ze sece je krasna silnice ( serpentinky ) takze by to bylo idealni a priroda je taky krasna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 se mně Felda v serpentinách rozsype ne? Ale je tam krásná silnice....takže teda do Pce přes Chrudim jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.