Krešta Vloženo 14. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 TVL běžte do háje! To tam budu za šmucku asi jako jedinej.... Prča bude až začne ve 13:00 v okolí KH hustě pršet nemyslim, že by jsi byl jedinej se špinavim autem. Já bych se teda taky zůčastnil, a klidně zaparkuju vedle Doda a můžem udělat soutěž o nejšpinavější auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Krešto doraž! Jen nevím co bude odměnou pro vítěze šmucka srazu... trošku to ještě ošplejchnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Ahoj,stavím se taky na kus řeči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 když mi to vyjde, tak bych se taky stavil.....auto nemyju, nemá to cenu neplánujete nějaký hromadný odjezd po 14 hod?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 (editace) Ahoj. Myslíš spanilou jízdu? Dohodneme se na místě, každopádně to je téma pro domácí-kam vyjet a kde je něco zajímavého Editováno: 14. Duben 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 něco takového myslím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Něco vymyslíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 jo mohli bysme někam vyrazit a dát si něco dobrýho třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedisko Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Ted jsem dorazil domu, takže jedu :-) Fotak beru s sebou, a osobně navrhuju jízdu na Vysokou, je to asi 10km, a může tam být hezká fotka, je tam travnatý povrch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 speedisko,.... naprosto souhlasim,.... badal sem kde najit nejakej dobrej prostor na spolecny foto a vysoka je dobra volba :kol-47: :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 (editace) Zdar chlapy. Tak zde menší ochutnávka z našeho minisrazu (8ks je dobrej počet): Kdo by chtěl originály, nechť se mi ozve. Kdo další fotil tak to jsem taky dejte-nebo link na stažení Jinak dobrej pokec a příště bych to s něčím spojil. Už se mi něco klube v mozkovně... Nechte se překvapit. Čus! P.S.: Mě až dýl došel ten Váš sídžej... jde o CJoctavian-je to tím že ho čtu prostě česky cjo Editováno: 14. Duben 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Ahoj,osm na poprvé dobrý. Jinak všem dík za prima odpoledne a příjemnej pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 hlavně, že jsme všichni dorazili v poho dom a díky za fajn odpolko, rád jsem poznal nový lidičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 chlapcivčera to bylo super doufám že přidaj i ostatní fotky ať se máme na co kouknout těšim se na další dík všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 U mě stejný, super pokec, taky jsem rád za nový kamarády a jediný negativum je, že jsem prohrál sázku s přítelkyní (říkala, že nedorazím do 16.30), tak se z toho budu muset nějak vylízat Mějte se a těším se na další!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Vylízat? To je dobrej trest, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedisko Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) Zdravím, Díky za fajn odpoledne, bylo to fajne :-) Zde je odkaz na fotky ode mě, nějakýho zvlášť fotografickýho ducha nemám, jen sem cvakal http://davidmagat.ra...cz/Octavia_sraz PS: Ted když koukám na fotky, měli jsme se jinak srovnat, aby byli Fábie na krajích :-) Editováno: 15. Duben 2012, autor: Speedisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 15. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 zdarec, teda obrovský štěstí, že nemáme ten pokec dneska, páč to se na mě nezlobte, ale to bych nepřijel. Pár fotek jsem udělal, ale radši fotim auta v pohybu, takže nic moc.No koukněte. http://kresta01.rajce.idnes.cz/ Jo a z Vašich fotek jsem vyhodnotil, že moje autí vyhrálo cenu šmudla srazu, takže očekávám ocenění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 zdravim, zdravim taktez dekuji za prima odpoledne chtelo by to uz jen o trochu lepsi pocasi a o trochu jeste vic aut a byla by to jeste vetsi parada ale napoprvy docela celkem slusna ucast a fajn pokec,... budem organizovat castejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Počásko nebylo sice ideální,trochu na tom vršku protahovalo,ale jak ty poslední dny stále poprchává,tak jsme se netrefili ještě tak zle. Ber to z té lepší strany,víš jak muselo zafukovat pod sukně těm flanďákům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 zdravim, zdravim taktez dekuji za prima odpoledne chtelo by to uz jen o trochu lepsi pocasi a o trochu jeste vic aut a byla by to jeste vetsi parada ale napoprvy docela celkem slusna ucast a fajn pokec,... budem organizovat castejc budem doufat že se to rozkřikne a že nás bude více... no chci vidět kdo se toho organizování ujme... jako mohli bysme zase pomalu začít řešit datum na další srazek ať víme že mají všichni volno a ty co ho mít nebou tak si ho přece vemou kvuli nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 jinak pánové, dojel jsem do KH s průměrkou 4,9l/100 km....dobrýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 paradni spotreba kdyz chci a mel sem 14" zimaky tak sem to do prahy taky tak jel az sem cumel ze to s MPI jde .... podle palubaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 tak ta spotřeba je hodně dobrá jinak dneska jsem koukal do kalendáře a 16.června bysme mohli udělat další srázek. Zase bude po výplatách takže by se nás mohlo sejít více. jen vymyslet hodinu, kde se sejít a kam vyrazit... doufám že to bude všem vyhovovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.