Riper Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Tak to bych se mohl taky dostavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 to doufám, že účast bude větší než minule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 hlavně to protáhněte do večerních hodin,ať se mohu po odpolední ještě stavit na pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Tak dlouho tam asi nevydržím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sankaa Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Tady je par fotek. Ucast uz byla dvojnasobna:D Jsem rad ze jsem poznal dalsi lidi z fora a z mb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 ja uz mam presprckovany auto , geoska taky v cajku tak snad nekdy bych mogl zavitat i ja z pragacity:) ale pockam az bude alespon dawe moct abych tam nebyl jak kul v plote:)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 kua sere mě že sem nezvládnul dorazit, snad příště.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 co to?? Mates Ti volal a Ty nic, styd se priste musis dovalit, co Myto?? Pojedem zase fandit Matesovi?? Jinak Mates s tema podlozkama to zezadu vypada dost mrdove, jsem mohl na tom oci nechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 (editace) Hlavně jak bylo vtipné, když sme Piškotovi vyháněli kunu z motoráku ta byla hustá ... jinak podvozek si sedá hlanvě ten předek tak jsem pokojený Editováno: 6. Květen 2011, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Souhlas s Matesem piškot měl na chvíli novou chlupatici a ještě v motoru konečně sem taky viděl cvrčka live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 byl by zájem udělat po neděli někdy v týdnu další sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Já asi ne-e... Do úterý sem v neschopnosti a jelikož jsou v sobotu Doksy, tak budu připravovat auto. Takže se uvidíme asi až v Doksech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Doksy neeee ... fakt budes tam z toho otraveny ... pojed se podivat do Mejta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 presne tak pojed s nama do Mejta, je to tam o dost lepsi nez Doksy. jestli chces nejakej klidnejsi a skvely sraz tak to je skodahome dolni chabry, ale Doksy jsou vazne uz o nicem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Je mi jasný, že to nebude jako v Mýtě, ale už sem domluven s pár lidmi, že tam dorazim a přivezu jim pár věcí. A hlavně po roce uvidim svoje bývalé auto, na což se hodně těšim, protože se na něm hodně změnilo. Taky to mám 10 km na chatu, takže po sraze proběhne grilovačka. Ale uvidíme se určitě na dalších srazech, na který teď pojedu (Panenský Týnec, Chabry, Blatná, Pardubice,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Co dát třeba v neděli srázek a domluvit se předběžně na Chabry? Měl by někdo zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Nejsem proti, žena se učí tak mám trošku víc volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Uvidim, jak na tom budu. V sobotu jedu do Týnce, takže podle peněz... Ale rád bych se stavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Mě už ty srazy nějak nebaví ... takže týnec nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 (editace) tak že bych neděli prubnul vkoliko? nevim eště jakej bude plán na víkend jinak já ještě letos nebyl na žádnym srazu, měl sem vplánu mejto a taky sem se nato vysral, takže až teď chabry a ty stopro!!! Editováno: 17. Květen 2011, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 No nejak rozumně tak kolem 16:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 tak snad se mi povede dorazit , možná bych i klíďo dříf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Mě je to jedno klidně můžeme dřív .... zkoušel jsem Zagorku a je nějakej mrtvej pořád jen stěhuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Mě je taky celkem jedno, v kolik by to bylo. Zatim to vypadá, že bych mohl dorazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 https://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=110665969020132 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.