kolecko Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Mam špatnou převoduvku u 1,6 74 kw nevíte někdo zda jde nahradit převodovkou ze 1,6 55 kw?Prohledal jsem zde co se dalo ale nikde jsem to nenašel děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak určitě tam bude pasovat,ale bude na 100% jinak zpřevodovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 a dle mýho laickýho názoru pro silnější motor nevhodně zpřevodovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Pokud pasuje, tak by tam asi šla, ale bál bych se kroutícího momentu (ze slabšího dávat do silnějšího - obráceně by to vadit nemělo, až na jiné zpřevodování). Nemusela by to chudák vydržet - i když je samozřejmě dimenzovaná na vyšší krouťák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kexo Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 Chcel by som sa spýtať ako je to s prevodovkou keby ju chcem vymeniť na 6kvalt. Jedná sa o Octaviu Tour II 1.6MPI ...... rok 2009 Toto auto žalostne potrebuje tu 6. rýchlosť ako soľ. Na diaľnici by sa človek dostal z 4000ot. na 3000ot. a to by malo za následok zníženie hluku a aj spotreby v aute. Viem že sa vyrábali VW Lupo 1.6i s 6kvaltom. Prípadne nejakú inú prevodovku s 5kvaltom ale lepšie sprevodovanú. Zohnať nejakú zánovnú v dobrom stave by nebol problém len ktorá tam pasuje ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 (editace) tour II r. 2009 ??? to asi né tak to bysme žalostně chtěli všichni 6Q, zvykneš si, já jezdím týdně 300 tam a 300 zpět do práce po tankodromu D1 někde jsem četl že pasuje z tourana ale stejně ji neseženeš Editováno: 26. Září 2011, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kexo Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 tour II r. 2009 ??? to asi né tak to bysme žalostně chtěli všichni 6Q, zvykneš si, já jezdím týdně 300 tam a 300 zpět do práce po tankodromu D1 někde jsem četl že pasuje z tourana ale stejně ji neseženeš Tak nasiel som na nete Touran 1.6 MPI 75kw + 6kvalt takze urcite sa to tam dalo len aby nebolo treba vymenit pol auta... pozistujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.