K.uny Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdravím všechny... tak potvrzuji účast na sraze v komárovicích... doufám , že nás bude hodně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 na 90% taky dojedu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Zdar vsichni.Tak to vypada blede.Pocasi nestoji za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 NO je to takové všelijaké doufejme, že zítra aspon nebude pršet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 nevadí , já se tam každopádně objevím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Doražte určitě všichni, deštníček případně s sebou. Jen pro připomenutí začatek kolem 14:00 letiště Komárovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak já sem out, páč se to kryje zrovna s brněnskou akcí na Zámečku, takže bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Zítra tam jsem jak na koni... doufám A počasí - když tam budem, bude nádherně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak uvažuju jestli dojet, nebo nedojet... uvidíme co na to polovička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajpservice Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Taky se na Vás asi zastavím podívat a na chvíli tam rozšířit vozový park.. Snad přestane alespoň pršet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 kluci omlouvam se ze sem nedorazil. chtel sem se otocit za vama na kus reci pred cestou do brna, ale mlada mi to zakazala (je nejaka nachlazena ci co a nelibilo se ji to. je to smutny ale je to tak ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Vždyt je to jedno odku jsi, hlavně že někdo přijede.A mishicka náhodou má čím přijet Tak přidám nějaké ofik informace: sraz škodahome Vysočina letiště Komárovice 31.května(neděle) od 14:00hod. Zdravím Nějak se ten sraz nepovedl , většina psala příjezd a nakonec z toho nic nebylo. Já jsem tam byl a letiště prázdný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak jednak bylo na prt počasí a hlavně se to krylo s tím brnem, jinak bych dorazil minimálně já s kubíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak jednak bylo na prt počasí a hlavně se to krylo s tím brnem, jinak bych dorazil minimálně já s kubíkem Je fakt,že to počasí stálo za ho...... Co třeba další pokus o sraz? To by nebylo špatný, od 10.6. hlásí lepší počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Pokud budu mít volno, určitě bych se nebránil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajpservice Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Srázek byl.. 6 aut se sešlo.. něco po 14.00 .. Ale to počasí pravda nepřálo.. Trošku jsme zmokli, pokecali, projeli auta a bylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak na mini srazu skodahome Vysočina v Komarovicích se sešlo 6 aut, mělo jich být původně více, ale některé odradilo deštivé počasi, trochu pršelo ale i přestalo na nějakou dobu tak se dalo v klidu stát venku a kecat a okukovat auta. K již tradičním účastníkům se přidala jedna Felicie L&K a hlavně nový člen ajpservice, který dovezl ukázat hned to nejlepší co mohl a to novou Octavii RS, takže se bylo i na co dívat. Po krátkém pokecu se schylilo ke sprintu kde jedinou možnou výzvou pro RSku byl Filip(Kuny) se svojí Fabii 1.9TDi i přes očekávání že asi prohraje byla Octavka o mnoho rychlejší, Kunymu to nedalo a musel to zkusit ještě jednou, ale opět jen se smíchem že na takovy auto fakt nemá. Tak aby si trochu spravil naladu tak jsem ho pozval já na sprint, měl trochu navíc, ale pořád jsem se ho držel. Je tam znát ten větší kroutak, větší zátah na začátek, na delší trase bych ho i dojel možná. Pak zajímavé bylo již na minulem srazu srovnání 74kW vs 74kW ale 1.6 vs 1.4 16V ač stejný výkon motoru tak obsah je velice znatelný na zrychlení a ujetí o větší kus, tentokrát se toto srovnání nekonalo přes nějaké malé problémy satana s motorem. Další zajímou výzvou byla Fabia 1.2HTP 47kw vs Felicia 1.3 55Kw ač má fabka daleko novější motor, tak felda měla malinko navrch. Po sprnitech následovala malá obhlídka motoru v RSku, ten by se asi těžko dostal do fabie, tolik věcí. Pomalu začalo pršet a tak nastal něco po hodině a pul konec srazu, projeli jsem v řadě za sebou symbolické kolečko po letišti a vyjeli k domovům, kde část cesty jsem ještě obsolvovali také v řadě za sebou. Až na počasí, vydařený srázek, na příští někdy o prázdninách snad bude o dost krásnější a teplejší počasí a dorazí i všichni ostatní kteří se nedostavili a přidají se další nový účastníci. Ještě časem přidám nějaké video až se mi podařího ho někam nahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Cao.Motor je v pohode,jen musim vycistit klapku,sani a cely potrubi.Nechtel jsem to honit nez to vycistim.Ale priste mi muzes natrhnout pr.... A nejak nebyla nalada na sprint.Stacilo mi svezeni v RS Editováno: 1. Červen 2009, autor: Saatan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Saatan jo já vím že si říkal že se ti moc nechce, příště bude snad i nějaká další konurence srovnatelná. Příště se musím taky svízt v RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 To bylo v benzínu to RSko?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tady Jirko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Díkec, to bych rád viděl, jak velkej má ten benál náskok v přímým srovnání...snad se tam někdy sejdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zdravím všechny škodováky.. tak tady sou 3 videa ze sprintů z našeho mini srazu Sprint 1 Sprint 2 Sprint 3 Enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Zdravím všechny... udělalo se nám docela hezky , tak mě napadlo , že bysme mohli udělat v komárovicích zase nějaký menší srázek... co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Tak jak to vidíte našel by se někdo kdo by se zúčastnil poprazdninového srazu některý výkend v září? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.