Přejít na obsah

ajpservice

Uživatel
  • Počet příspěvků

    135
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ajpservice

  1. To nic nebude.. Zřejmě jen jezdíš kratší cesty a tak se nahoře usazuje vlhkost.. Taková nažloutlá emulze.. kdyby jsi jel někam na dlouhou cestu tak se to i rozpustí a zmizí to. Podle mě jde jen o toto a žádný problém to není.
  2. Jasně, cena je solidní.. Ale i ten Castrol koupíš podobně.. Rozdíl maximálně 1 Euro na litru.. Větší rozdíl tam už dneska nebude.. Q8 bych se ale neobával..
  3. Tomu nevěřím :-) Takový rozdíl tam být nemůže.. zapátrej a koupíš i rozumně ten Castrol. Ale v podstatě je to jedno, Q8 bude taky OK.
  4. Určitě můžeš, není problém toto použít.
  5. Jestli platí to že je to od prního majitele, nehavarované a pravidelným servisem jak uvádíš tak není o čem přemýšlet. Kor jestli je to známého. Za toto auto 200 000,- je cena super, pokud tedy platí co je psáno.
  6. Tento olej by do PD motoru přijít neměl, a tuplem ne na longlife interval.. Ale toto bych řešil jednoduše, zajel bych do servisu a toto bych vyreklamoval a nechal si to zdarma vyměnit na SLX LL III 5W-30 který tam má přijít. Nebo připadně EDGE, ale v servisu budou mít jistě SLX. Myslím že s tím by neměl být problém. To musí uznat a vyměnit´za to co tam má být.
  7. Není to až tak staršné, jen to je je ve filtru a kolem. Ale je třeba počátat že při povolení trocha vyteče.. Kdyby to šlo jednoduše odpoustit byla by ta práce trošku snažší. Takto se u toho člověk trošku naštve. Když tam vymyslí takovou specialitu s odpouštěním.
  8. Ahoj, měnil jsem již 2x ale pokaždé bez adaptéru.. Bohužel ten nemám... Byl jsem překvapen když jsem viděl co tam na nás zase nachystali.. Normálně jsem filtr měnil aniž bych olej z filtru odpustil. Takže trošku nepořádek od oleje ale jinak výměna bez problémů.. Vymyšlené to ale dobře není, když bez si bez přípravku neobejdem a musíme to dělat bez odpuštění a tím je to trošku horší..
  9. Chlapi kdyby měl někdo zájem... Mohu nabídnout Castrol LongLife SLX, případně EDGE 5W-30 za 220,- / litr. Případně Shell Hellix Ultra EXTRA 5W-30 za 210,- / litr. CAstrol EDGE Turbo Diesel VW 505.01 5W-40 za 200,- / litr. Případné info k olejům či kontakt viz odkaz: http://www.ajpservice.cz/ajpservice/2-KONTAKTY
  10. Spolehlivé a kvalitní auta už jsou pryč.. Bohužel.. Dobrá byla Octavia I s motorem 66KW. To bylo a je ještě dobré a spolehlivé auto.. Dnešní nové moderní auta - samý problém..
  11. Před 2 roky jsem na OCT I 4x4 najel na nových DUnlop SP Sport O1 10 000km.. a bylo uplně po nich.. totálně... kdyby mi to někdo říkal.. neuvěřím.. ale toto jsem viděl na vlastní oči.. Ježděno hodně po městě,..ale i tak je to až neuvěřitekné... 36000km je paráda... quote name='jezekm' timestamp='1282065219' post='1423614'] Ahoj, mám SII combi, od března co jsem přezul jsem najel 36 tis. km a je po gumách. na předku jsou úplně v řiti, vzadu je to trochu lepší. Byl jsem zvyklej na gumy najezdit 55 - 65 tisíc ( u Oktávky I) a tohle mi přijde jako fakt dost bída. Gumy byly origoš Dunlop sport 2 myslim. Má někdo podobnou zkušenost prosím? pořád skrytě doufám, že jsem měl špatnou sérii gum a že až vyměním, tak budu zase jezdit na gumy celou sezónu. Díky za info
  12. ajpservice

    Tankovani

    U své předchozí OCT I 1.9 TDI 4X4 74KW jsem měl stejný problém... Neustále mě vypínala pistoje i když byla nádrrž uplně prázdná.. Nikdy jsem nepřišel na to čím to je.. I když jsem pistol držel v ruce a pořád se sní snažil hýbat atd tak pořád vypínala.. Čím toto bylo, to by mě také zajímalo.. Ten u nového benzinového auto problém nikdy nebyl..
  13. Ani nevím zda je tam nějaký rozdíl.. Měl jsem za to že motor 147 KW byl jen jeden v RS.. Je rok výroby 9/2008.. Ale opravdu nevím.. Pak mrknu na motor..
  14. Na 17 000km mám průměr 9 litrů.. U RS 2.0 147KW.. Spíše kratší trasy.. Normální ježdění..
  15. cena dneska láká většinu.. takže se prodává kde co.. ale jak říkáš.. když to splnuje normy neměl by být problém.. I když dnes splnuje normy v podstatě všechno.. ted jde o to zda je to pravda..
  16. Změna by vadit neměla.. Příslušné normy olej má tak by neměl být problém. Měl jsi se o to možná zajímat trošku dříve než jsi olej koupil.. A možná koupit olej trošku známější značky..
  17. Také myslím že výměna ve 120 000km není nutná.. máme předepsáno 180 000km tak není duvod měnit při 120000km. Pokud tedy člověk ví že má auto najeto skutečně to co má.. V případě nějakého dovozu od více majitelů je to pak otázka.. Ale když znám auto od nového.. nevidím problém najet 180 000km.
  18. Měl by jít povolit rukou, bude li Ti stačit síla.. Někdy filtry drží hodně.. Pak je potřeba klíč na olejový filtr,, Dělá se páskový či řetízkový.. Nebo si prostě nějak pomoci.. (třeba propíchnout šroubovákem atd..aby šel vyšroubovat.. To uvidíš.. třeba ho povolíš rukou..
  19. :-).. Vypustit olej, vyšroubuj starej filtr, našroubuj novej, nalej olej..
  20. Určitě nechat auto doma.. Lépší by jsi nekoupil.. Když toto auto znáš není co řešit.. Kde kdo jezdí takové trasy.. Třeba já i kratší.. Pravda těď mám benzín ale měl jsem 4 roky OCT TDI PD a jezdil jsem couračky pořád.. A v pohodě..
  21. ajpservice

    omv nebo castrol

    Z těchto dvou já hlasuji pro Castrol..
  22. ajpservice

    Motorovy olej

    Jaký LongLife jsi tam nalil ? 5W-30 s normou 504.00 a 507.00 ? Jestli ano tak normálně dojezdi.. Nemůže se nic stát..
  23. ajpservice

    Motorovy olej

    Olej LongLife nemůže tvému motoru vadit.. Není důvod aby do tvého motoru nesměl přijít.. Po 15 000km ho vyměn a bude vše v pohodě..
  24. Přesně tak.. je to individuální.. věřte nebo ne na minule OCT I 4x4 TDI jsem měl Dunlop SP Sport 01 a najel jsem na nich 11000km a bylo po nich.. :-( Myslel jsem že kupuji kvalitu ale .. nevím.. bud jsem trefil na špatnou várku nebo je to tragédie.. Brácha má zimní Dunlop SP Winter sport a paráda.. tak nevím.. vyber nějaký kompromis, něco známějšího, ne však předraženého..
  25. Tak to už je opravdu celkem dost 32 PS To je docela mazec
×
×
  • Vytvořit nový...