Whisperer Vloženo 19. Září Sdílet Vloženo 19. Září @tom01 potvrzuji Tome 👍 28.9. přijedu rád pokecat 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 24. Září Sdílet Vloženo 24. Září Aj ja potvrdzujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Září Sdílet Vloženo 25. Září Já bohužel nedorazím. 1. Nemám furt turbo 2. Budu drandit po vysočině trošku jiným fárem a na jiný trase 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 25. Září Sdílet Vloženo 25. Září Ten se tam určitě taky vejde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Září Sdílet Vloženo 25. Září Já bohužel nedorazím. Ale o tom jsem už @tom01 informoval 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Září Sdílet Vloženo 25. Září před 7 hodinami, Bikes napsal: Ten se tam určitě taky vejde 100% se tam vejde. Místa tam je habakuk. Ale s tím co budu vozit, mě nechceš potkat u 🍜🍟🍕 nebo 🍺🍻 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 26. Září Sdílet Vloženo 26. Září @Luďa Tak i takové vozy tam musí občas zajet, to by jinak nemohli fungovat 😁. I kdyby neměli zrovna svozový den, klidně se na chvíli stav, takovouhle káru myslím nikdo na sraze ještě nepředvedl 😃. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Září Sdílet Vloženo 26. Září To neklapne z několika důvodů. 1.) Je to obyčejnej valník, kterejch jezdí tisíce 2.) Hlídají mě 2 GPS (auto/mašinka) 3.) To co povezu má předem stanovenou trasu a jet mimo je složitý 4.) Budu rád gdyž to zfouknu a pudu dom a v nedělu Jihlava Ale až se zpáchá sraz v Brně, tak domluvím exkurzi na firmu. A zkusíte si: 1. Práci stupačkáře🦺🦺 na vajglu a navěsit popelnicu 2. Abrola- gdo bude mít odvahu 3. Sednout za volant a zjistit, že vidíte že nic nevidíte 2 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 26. Září Sdílet Vloženo 26. Září no tomu rikam nabídka ... myslim, ze se ukazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 26. Září Sdílet Vloženo 26. Září Jj, přesně to samý jsem měl taky na mysli. Zkusit si zadní stupačku a tak 😃.Snad všichni jako malí kluci jsme chtěli být jednou popelářem 😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 26. Září Sdílet Vloženo 26. Září vidím to tak, že další sraz organizuje @Luďa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Září Sdílet Vloženo 26. Září Pokud bude zájem… Parkujem v uzavřeným areálu bez přístupu veřejnosti, tak de dělat spousta kravin 😊 Ale vocamcať po camcať. Takovýhle hovadiny jen zkušení jezdci 😀 20240810_164027.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 28. Září Sdílet Vloženo 28. Září Dovolím si dát první vlaštovku z dnešního, za mě povedeného, srazu. 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Září Sdílet Vloženo 28. Září (editace) Také děkuji všem za pěkný sraz 😄. Editováno: 30. Září, autor: tom01 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září Sdílet Vloženo 28. Září Tak už jsem nějakou chvilku také doma. @tom01 patří poděkování za výběr místa a organizaci srazu. A ostatním za pokec. Cesta tam Cesta zpět 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Září Sdílet Vloženo 28. Září Jj, byl to kousek. Sotva jsem to rozjel, brzdil jsem u cedule ČB 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 29. Září Sdílet Vloženo 29. Září Taky díky, rád jsem vás poznal. Snad jen "Škoda" toho počasí 🥺 Přidám taky jeden obrázek... 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. Září Sdílet Vloženo 29. Září Ahoj, vďaka za organizáciu. Bolo nás trochu pomenej, ale nabudúce sa to môže zlepšiť. Tiež chválim výber podniku a lokality, minimálne pre mňa (a asi aj pre @Pawouk) perfektná dostupnosť po diaľnici (+10 km po okreske bez obcí). Nemám teraz foto po ruke (možno neskôr doplním), u mňa cestou tam (140 tacho) spotreba 6,6, cestou späť (120 tacho) 5,2. Aj napriek nižšej rýchlosti bolo cítiť ten rozdiel v nadmorskej výške, ako som klesal, tak pri Brne som mal na budíkoch dokonca 5,1 litra a keby som išiel na obmedzeniach a zúženiach predpisovo, tak sa možno dostanem aj pod 5 litrov. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září Sdílet Vloženo 29. Září Jj, nejvyšší místo na D1 je exit 104 Větrný Jeníkov (cca 660 m.n.m), od něj je to na obě strany klesání. Do Brna větší (cca 200 m.n.m vs cca 300 na Chodově v Praze). 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 29. Září Sdílet Vloženo 29. Září Fajn místo a moc príma lidi. Rád jsem vás poznal😊 👍 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakasspeech15 Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října On 9/25/2024 at 10:51 AM, Luďa said: Já bohužel nedorazím. 1. Nemám furt turbo 2. Budu drandit po vysočině trošku jiným fárem a na jiný trase https://atelierrebul.hr/shop/category/mirisi-za-dom-22 To je škoda, že se neuvidíme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.