mischicka Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 No já taky, ale jak jsem psal, v květnu se jen mihnu, takže až pak srpen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 No já taky, ale jak jsem psal, v květnu se jen mihnu, takže až pak srpen... Věčná škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 nebo květen i srpen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 V srpnu v každém případku, v květnu uvidíme - mám dovču jen 13 dní a jeden z víkendů jsem připaven "obětovat" autům, ale to bude škodahome... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Jaká je situace, na kdy si mám naplánovat výlet na Vysočinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 No zdá se, že nijaká, prt. každej druhej příspěvek je můj a já jsem pryč:-) Musíte něco zorganizovat sami kluci:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 No zdá se, že nijaká, prt. každej druhej příspěvek je můj a já jsem pryč:-) Musíte něco zorganizovat sami kluci:-D Jo to asi těžko. Ani Letka se k ničemu nemá. Jedině na Škoda Home ale jiak žeby něco dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 V Havlasu je hafo benzinek. Rok má spoustu víkendů, tak to by v tom byl čert, abychom se na něčem nedohodli. Jako ideální se mi jeví nová OMV na silnici do kolína na konci Havl. Brodu. Zkusme se aspoň dohodnout kde a můžem dál vést debatu kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tam je nová benzínka? Tak to už jsem tam asi dlouho nebyl, když tam tajně stiihli postavit benzínku:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Co takhle 13.května 2008 na čerpací stanici Slovnaft v Jihlavě !!!! Přijel by někdo na pokec?? Jen zkusit jestli by někdo dojel a čas třeba kolem 17 hodinky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ke vší smůle do Jihlavy jedu zrovna tento pátek nebo sobotu odpoledne se vocákat do bazénu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tam je nová benzínka? Tak to už jsem tam asi dlouho nebyl, když tam tajně stiihli postavit benzínku:-) No dobrá. Nová je v " ". Nebo jezdíš tak rychle, že jsi ji v té změti rozmazaných věcí prostě přehlédl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Já znám jen tu ve městě. Benzínky v HB se ale asi nějak skrývaj, dlouho jsem nemohl potkat shell v HB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Co takhle 13.května 2008 na čerpací stanici Slovnaft v Jihlavě !!!! Přijel by někdo na pokec?? Jen zkusit jestli by někdo dojel a čas třeba kolem 17 hodinky !!! No já bych třeba přijel když by byl ještě někdo další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No já bych třeba přijel když by byl ještě někdo další. Jel bych taky,jen napiste kde presne ta benzina je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jel bych taky,jen napiste kde presne ta benzina je. http://www.mapy.cz/#x=135750976@y=13358284...12901_156452737 Přesně tady. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tak to uz vim.Doufam,ze se jeste nekdo prida.Kde ste kdo.........????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 13. května je úterý a mě se to hodí. Já bych byl pro. Jestli to platí, tak se mnou počítejte tak na 90%. Co klucíííí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Dobry,tak zatim jsme tri.Nekdo dalsi?Prijel by teda sonyk02, Křesta a ja. Editováno: 7. Květen 2008, autor: Saatan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunnymartas Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Dobry,tak zatim jsme tri.Nekdo dalsi?Prijel by teda sonyk02, Křesta a ja. V 17.oo jsem tam tak zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 To je jako všechno. Vysočino vstááááááávej. Ne že by tři bylo málo, ale parkoviště je tam celkem velký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 To je jako všechno. Vysočino vstááááááávej. Ne že by tři bylo málo, ale parkoviště je tam celkem velký. Já bych jel,ale musím si hodit granátam a vystřílet pár nábojů. Bejt to víkend tak to je jinnnná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Jestli to stihnu a najdu tak bych se přijel taky podívat. Ráno mám autí objednaný na roční prohlídku, STK a emise, ale doufám, že se to stihne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Stačí se přihlásit v úterý odpoledne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Začíná se to trochu komplikovat. Včera se mi rozpadla spínačka, tak to snad stihnu pořešit a ukážu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.