Přejít na obsah

O1: Radicka z faceliftu na predfacelift


awe_cz

Doporučené příspěvky

Vcera jsem to delal - neni to az takova legrace. Je potreba oddelit manzety (obe) od ramecku (chce to silu ale opatrne - moje stara se mela stanu trhat v ohybech). Ja prehazoval i vrsky radicek, protoze ten puvodny vypadal lip - to je jednoduchy, staci otocit manzetu naruby, odcvaknout objimku a vyndat. Pozor pri vraceni, objimka ma zapadky ktere pasuji do tela radicky, existuje jenom jedna moznost, jak ji namontovat spravne.

Faceliftova manzeta je sirsi - ma totiz o neco sirsi ten ramecek, pri pomereni to vychazi cca o 0.5cm delsi, takze jsem ji o necelej cm zkratil - na tohle pozor, je to docela na hranici. Novou manzetu jsem na stary ramecek lepil postupne chemoprenem transparent (doufam, ze to bude drzet) - lepil jsem to po stranach, nejdriv ty kratsi, nanest lepidlo na obe casti, pockat 15min a pak ve sveraku poradne stisknout, u tech delsich to do sveraku uz nejde, takze tam holt "rucne". Po zaschuti jsem to jeste obesel a doopravil vterinakem.

Vysledek vypada dobre, stalo to kilo za radicku s manzetou (diky, Zakyyyy) a hodinu casu - mam dobry pocit z toho, ze jsem nemusel za tuhle vec dat Skodovce osm stovek - to mi totiz jako primerena cena rozhodne neprijde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...