rayx Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Mám dotaz - nechá se nějak změnit doba řvaní u origo alarmu O1, GIV a podobných z těch asi 30s na delší? A co přesně změní nastavení sirény pro určitou zemi? Ve VISu je o tom zmínka, že se nechá se na kanálu 10 vybírat mezi 1-ostatní Evropa, 2-Německo a 3-Anglie. Co to přesně znamená, sám to nemám jak vyzkoušet. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Mám dotaz - nechá se nějak změnit doba řvaní u origo alarmu O1, GIV a podobných z těch asi 30s na delší? A co přesně změní nastavení sirény pro určitou zemi? Ve VISu je o tom zmínka, že se nechá se na kanálu 10 vybírat mezi 1-ostatní Evropa, 2-Německo a 3-Anglie. Co to přesně znamená, sám to nemám jak vyzkoušet. Díky taky by me to zajimalo nikdo nevi,treba VASA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Mám dotaz - nechá se nějak změnit doba řvaní u origo alarmu O1, GIV a podobných z těch asi 30s na delší? A co přesně změní nastavení sirény pro určitou zemi? Ve VISu je o tom zmínka, že se nechá se na kanálu 10 vybírat mezi 1-ostatní Evropa, 2-Německo a 3-Anglie. Co to přesně znamená, sám to nemám jak vyzkoušet. Díky Taky se pridavam k zadosti o to, co znamena kanal 10 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Taky se pridavam k zadosti o to, co znamena kanal 10 ...mě by spíše zajímalo jestli jde přimontovat čidlo na hlídání prostoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 mě by spíše zajímalo jestli jde přimontovat čidlo na hlídání prostoru A máš už zjištěnou cenu čidla, případně kde vůbec sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Mám dotaz - nechá se nějak změnit doba řvaní u origo alarmu O1, GIV a podobných z těch asi 30s na delší? A co přesně změní nastavení sirény pro určitou zemi? Ve VISu je o tom zmínka, že se nechá se na kanálu 10 vybírat mezi 1-ostatní Evropa, 2-Německo a 3-Anglie. Co to přesně znamená, sám to nemám jak vyzkoušet. Díky přímo to nastavit nejde možná jen přes kanál 10, protože každá země má jiný zákony/ předpisi ( u nás je myslím povoleno aby siréna houkala max 30 s, ale nejsem si 100% jist ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.