guttata Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Našel jsem tu white a black list servisů v Lampárně, ale to jsou autorizované servisy. Chtěl bych založit diskuzi o zkušenostech s neautorizovanými opravnami. Jsem čestvý majitel Fábie a nemám žádné kontakty. Pro mne konkrétně by byla zajímavá Praha. Poradíte někdo, komu důvěřovat? Jestli to tu někde je a já to nenašel, tak sorry. Stačí odkaz. Na mě se nemusí křičet, mě to stačí říct desetkrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 No nevím, ale myslím, že tam nejsou jen autorizované servisy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Osobní zkušenost mám s Garnym info tady Pak ještě MartinRS, viz tady edit: jinak klidně bych psal neaut. servisy do tebou zmíněných white/black listů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.