Woody Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Zdarec hoší, chtěl bych si na svoji kombinu hodit sportovní vy fuk, ale nevím jaky. Chtel bych nejaky origo, ale ta cena! Tak asi pujdu do nějakého universalu, tak vas prosím o radu jaky,mateli někdo s ním zkušenost a jak namontovat, Joje to 1,2. Diky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 treba si uvedomit ci budes aj niekoho vozit v aute a ci mu nebude vadit ten zvuk a to bublanie pod zadkom ) inak staci niekde v polke urezat vyfuk a mas zvuk a usetrene prachy. p.s.: kamos na alfe 156 tusim remus ale akoze to bolo take zaujimave ked to vytocil a prehnal ale pravdu povediac po 10 minutach mi to vadilo a cestovat s tym 200km tak to by som isiel asi pesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Mrkni tady http://www.laityng.cz/component/option,com...d,33/Itemid,26/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Tak jsem koupil tento http://www.laityng.cz/component/page,shop....mart/Itemid,26/ , ale mam problém s napojením,koupil jsem ho měsíc jety a je z 1,4 a ja mam 1,2 je tam trubka 45 a ja mam 37 nevíte co s tím? Ja jsem slyšel, že ty trubky u těchto motoru jsou stejné! A nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 nakejtypek: treba overovat info. uz len pri zamysleni ze je to s 1,4 a ty to chces na 1,2 tak logicky musi mat ta 1,4 sirsi otvor vyfuku. keby mi niekto povedal ze 1,4 MPI a 1,4 16V ju maju rovnaky tak tomu by som aj veril lebo su to 1,4. p.s.: inak uz aj na pohlad je vidiet ze HTP ma uzsi vyfuk ako 1,4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Ahoj, koupil jsem si v září ten stejnej laďák od Laityngu, jak uvádíš ty...oni v nabídce ani na HTP nemají, takže mi poslali taky pro 1,4, ale průměr mě seděl...možná ty slabší 1,4 mají stejnej průměr jak HTP a ty silnější už větší...proto ti to nesedí. Jinak byla montáž v poho, jen jsem dokoupil držák na vejfuk k nápravě, kde už to na něj bylo připravený a ten zadní držák se musel otočil, pač to nevycházelo...jinak za toho půl roku jsem max. spokojenej, údržba parádní, vzhled a zvuk super... Tady Link: http://muj.edisk.cz/stahnout-soubor/19492/...mpg_9.48MB.html Editováno: 1. Duben 2008, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Diky moc, konečnně normalní odpověď. Ja to už vyřešil taky, necham si na soustruhu udělat redukci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Mal som síce na krátkej športový výfuk, ale hádam to nebude až taký rozdiel. Kúpil som od kamoša jazdený (asi 3000km) celonerezový výfuk SEBRING, síce pôvodne bol na Peugeote 206, ale zmestil sa aj na Fabiu. Keď som pozrel do koncovky, bol úplne priechodný, čiže žiadne prepážky. To bol asi najväčší rozdiel oproti sérii. Na voľnobeh to pekne brnelo a počuť ho bolo do cca 4000 ot/min. Potom to stíchlo, hlavne na diaľnici nebolo počuť že tam je iný ako sériový výfuk. Ale v meste ak niekto sedel vzadu, tak sa sťažoval že to hučí Inak tiež priemer rúry nesedel, ale vyrobila sa redukcia a držiaky sa prevarili s pôvodného rozpadnutého výfuku. Do nárazníka sa pekne vyrobil výrez na výfuk, keď je to pod nárazníkom, sa mi to nepáčilo. Niekedy sa mi stalo pri schádzaní z obrubníka, že som šuchol výfuk - teda koncovku. Toť vsjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 jj nemáš zač Jasný, udělej tam redukci, tak se to dělá i u universálu...Tady je zvuk v od nízkejch do středních otáček hlubší, pak je moment, kdy ho není chvíli moc slyšet a ve vyšších otáčkách už je to zvuk jakoby sportovní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Už jsem to vyřešil uplně jinak, muj mechanik, co mi dělal v minulosti auta,říkal že mi sežene ORIGO REDUKCI, pry se to normalně děla!! Takže dokonce tydne se bude montit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No tak to je úplně nej řešení Pak hoď foto, jak jsi to pořešil...já mám fotky v sekci Vaše fabie - škoda fabia sedan (Tangerínek) na straně 3 A budeš to nechávat pod nárazníkem, jak já nebo ho zapouštět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Asi jak ty pod narazník uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No tak to je úplně nej řešení Pak hoď foto, jak jsi to pořešil...já mám fotky v sekci Vaše fabie - škoda fabia sedan (Tangerínek) na straně 3 A budeš to nechávat pod nárazníkem, jak já nebo ho zapouštět? Moc se mi líbi, už jsem se na ni díval davno , fakt pěkná. ja mam tu svou na VAŠE FABIA strana 3 KARKULKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tak už to mam nahozené a je to OK, ten zvuk je super, doufam, že se bude brzy opakovat nějaky sraz /něco jako Mošnov/ ať se mužu pohlubit na živo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sláveček Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) Diky moc, konečnně normalní odpověď. Ja to už vyřešil taky, necham si na soustruhu udělat redukci ja mám taketo uchycení divné chybí zadní háček na tlumiči:.! Editováno: 17. Září 2008, autor: sláveček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.