Peťan* Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 ja taky ne proto ze bych ho nechtel videt ale ta dalka.....ted zase budou keci! ..to jo, keci budou, s tím počítám.. No ale jek to bude s tím srázkem? přijede někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No ja jedu a kluci uz taky rikaj ze pojedou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No ja jedu a kluci uz taky rikaj ze pojedou...... Do 5 dubna času dost a myslim si že do té doby se ozve vic lidiček.Aspon doufám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Ja myslim ze to vide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Nešlo by to už teď v sobotu nebo neděli(29.-30.3)? Já příští víkend nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Nešlo by to už teď v sobotu nebo neděli(29.-30.3)? Já příští víkend nemůžu To je moc narychlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No to ne ale tak za 14 dni...by to nevadilo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No já teď o víkendu nemůžu, je to fakt dost na rychlo.. Jinak jsem dnes psal Loskymu83 a asi taky dorazí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Kucííí já bych asi taky dorazil pokud by mě do toho něco nevlezlo. Kde to na Kunce je?? Abych vedel kdyztak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Tak já se to pokusím nějak pořešit a taky dorazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 No vida.....uz to vypada dobre.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 To bude někde nahoře na Kunce nebo dole v hospode?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Ja myslim ze nahore...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 sice mě čeká jedna cesta do Německa, ale pokusím se to zvládnout tak abych ten srazík na Kunce stihnul. Udělám pro to vše..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 To bude někde nahoře na Kunce nebo dole v hospode?? No udělal bych to jako minule na horním parkovišti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No udělal bych to jako minule na horním parkovišti.. Souhlasim to udělat na hornim parkovišti.Tam je místa dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Taky mslim na hore a na pivko nebo hranolky muzem sjet dolu....jinak to zacina byt uz dobre.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Někdo by nás mohl pozvat do hospody k Nouzom jestli to tam nekdo zna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Někdo by nás mohl pozvat do hospody k Nouzom jestli to tam nekdo zna K Nouzum?...tam to je strašně "levny"...lepší to je pod Kunkou hospůdka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 ..jako na sraz..! na nějakej autosalon házím bobek.. Ty bobku já bych se na autosalon taky vyprd,ale mám už lístky...určitě se vás sejde dost...je tam místa haba děj.na kuňce já vám sem pak dám aspoň nějaký fotečky....když tam teda bude nějaká pěkná škodověnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No právě že to je u N ouzů levný. Tak jsem myslel že nás někdo pozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No právě že to je u N ouzů levný. Tak jsem myslel že nás někdo pozve. Já se teda nehlásím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 kucí já bych se ná vás přijel snad i podívat... ale 5.4. se budu flákat na pláži v Karibiku! takže by jste to mohli posunout na další víkend, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 kucí já bych se ná vás přijel snad i podívat... ale 5.4. se budu flákat na pláži v Karibiku! takže by jste to mohli posunout na další víkend, což? Kašli na Karibik,srázek Škodověnek je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.