kadlec Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 v kolik to je? nechce se mi číst všechny příspěvky, když se to furt mění dle toho jak nám půjde práce od ruky bych i přijel a když já nebudu makat na stavbě, tak pojede určo i stavbyvedoucé (Pitrs78) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 v kolik to je? nechce se mi číst všechny příspěvky, když se to furt měnídle toho jak nám půjde práce od ruky bych i přijel a když já nebudu makat na stavbě, tak pojede určo i stavbyvedoucé (Pitrs78) 12 dubna v 10 hodin na KUNCE U PARDUBIC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 v 10 ???ja myslel ve 14.00h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Já nevím, ale fakt je malá účast, zrušil bych to. Jinak 10h je docela na h..... . Mám po noční a ještě mám nějaké zařizování, tak o tom začínám vážně pochybovat a radši počkám na příští týden do Trutnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Tak a ted se bude dohadovat čas.To je pravý guláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Jesně že v 10h je blbost,dáme to od 14.00h NIC SE RUŠIT NEBUDE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 v 10 ???ja myslel ve 14.00h Kdyby si pozorně četl,tak se to tu píše od začátku Ale 14.00h je lepčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 ted si me to natrel..........takze v 14h....... :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Já nejedu, sousedi dnes přišli, ať si u nich za barákem sklidíme dříví, že budou dělat od pondělka fasádu, takže budeme řezat jak urvaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Já nejedu, sousedi dnes přišli, ať si u nich za barákem sklidíme dříví, že budou dělat od pondělka fasádu, takže budeme řezat jak urvaný Tak ať si to sousedi uklidí,koukej dorazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Tak ať si to sousedi uklidí,koukej dorazit. to nejde, je to naše dříví, je toho celá tatrovka, takže to musím nařezat a uklidit do kůlny. Takže my přijedeme až příští týden do Trutnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 to nejde, je to naše dříví, je toho celá tatrovka, takže to musím nařezat a uklidit do kůlny. Takže my přijedeme až příští týden do Trutnova Tak to jdi do vole prdele!! No nic, LPG, kde se sejdeme? Co třeba na Benzíně v Jaroměři? třeba v 13:15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Kluci ja prijedu......teda podle pocasi :smich: :smich: A do Turnova jedete ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Kluci ja prijedu......teda podle pocasi :smich: :smich: A do Turnova jedete ??? No tak to je fajn, že přijedeš.. Do Trutnova jedu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Jesně že v 10h je blbost,dáme to od 14.00h NIC SE RUŠIT NEBUDE!!! no 15 hod mam byt v bolce, takže ruším učast.BOHUŽEL!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Tak aby sme tam byli tři nebo čtyři,to se na to můžu vysr.t,takže nejedu. Smažte toto téma,stejně je to o hov.ě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Tak to je smutný, že se pár lidí nedokáže na něčem domluvit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 JJ,ale minule to dopadlo dobře.Jenže jste furt nevěděli kdy a v kolik,měnili jste termín a to spoustu lidí odradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 JJ přesně tak. Hodit jeden termín a je to. Vzdycky to nebude všem vyhovovat. Já bych minulou sobotu jel ale pak jsem koukal jak se termin meni. Ted na celej víkend jedu na školení takže nic. Čau Jirka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Kluci mam teda jet nebo ne bude tam nekdo ??? jestli ne tak neva nechame to adminem smazat a domluvime se na nakym jinym terminu kterej uz menit nebudem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Kluci mam teda jet nebo ne bude tam nekdo ??? jestli ne tak neva nechame to adminem smazat a domluvime se na nakym jinym terminu kterej uz menit nebudem No já bych jel, ale vypadá to, že nás tam bude tak maximalně 4 auta a to možná.. Takže bych to zrušil a vyrazím až za týden do Trutnova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Kluci tak asi taky nepojedu az ten Trutnov to nema cenu ve 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 OK Takže zitřek se ruši.Prosím admina o smazání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.