LPG Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Nevíte někdo,zda by šel na Symphony naimplantovat kabel s USB? Chtěl bych si dávat hudbu do flash a ne furt pálit CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ne, muzes si leda k tomu pripojit mp3 prehravac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Já myslím že jo. Jukni sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 tak to cumim v tom pripade beru zpet a omlouvam se za desinformaci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tak to je hustý! Nechcete si to nekdo koupit a pak sem napsat jak to funguje ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tak to je řacha ,chtělo by to nějakej levnější nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 na mý symphony fungovalo, ale kvalitativně mě to nevyhovovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 na mý symphony fungovalo, ale kvalitativně mě to nevyhovovalo. Ty si to tam měl? Jak kvalitativně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 na mý symphony fungovalo, ale kvalitativně mě to nevyhovovalo. Byla to velká tragedie ? (resp. symphony samo o sobě je reprodukce jak hovado nicméně bez garáže je to jedna z mála variant v Praze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 za tie peniaze si radsej kupte toto http://www.pixmania.cz/cz/cz/736022/art/bl...pod-usb-sd.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Symphonka jako taková hraje dobře, stačí ji jen dobře nastavit, to bych viděl jako první problém. Zas tak velkej propadák to nebyl. Prostě to hrálo z flešky a i když byla mp3 sebelíp zgrábnutá, tak to nebylo prostě ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 za tie peniaze si radsej kupte toto http://www.pixmania.cz/cz/cz/736022/art/bl...pod-usb-sd.html tu jde o to, že žádný jiný rádio ti nepíše na maxidotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Blaupunkt (vyšší model) s přikoupenou redukcí by měl umět používat jak maxidot tak i MF volant. Ale co by to stálo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 jenže je tu tvoje by měl... hoď link na zařízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 za tie peniaze si radsej kupte toto http://www.pixmania.cz/cz/cz/736022/art/bl...pod-usb-sd.html Ja parkuju v Praze na chodníku, nemůžu v autě nechat ani pytlík od bonbónů natož spodek od rádia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Symphonka jako taková hraje dobře, stačí ji jen dobře nastavit, to bych viděl jako první problém.Zas tak velkej propadák to nebyl. Prostě to hrálo z flešky a i když byla mp3 sebelíp zgrábnutá, tak to nebylo prostě ono. To se neboj že je nastavený, ale i tak je to tragedie sama o sobě (resp. ty origo bedny tomu asi moc nepřidaj) Voni vůbec MP3 nejsou zrovna ono, takže to chápu, ale zase si říkám že lepší aspoň nějaký MP3 než drátem do voka... Zkoušel je na tu symphonii pouštět z iPodu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Blaupunkt (vyšší model)mám-maxík neumí,psal jsem dovozci,ale není na to nic-možná noname,ale nesehnal jsem nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 tu jde o to, že žádný jiný rádio ti nepíše na maxidotu to jako na symphony cez tu redukciu ti pise na maxiku id3 tagy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 ne, tvari se to jako changer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 ne, tvari se to jako changer tak potom by ma maxik netrapil, kedze pocuvam skoro stale mp3, radio mam len na dopravne info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 no já to oželel taky, mám clarion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 To se neboj že je nastavený, ale i tak je to tragedie sama o sobě (resp. ty origo bedny tomu asi moc nepřidaj) Voni vůbec MP3 nejsou zrovna ono, takže to chápu, ale zase si říkám že lepší aspoň nějaký MP3 než drátem do voka... Zkoušel je na tu symphonii pouštět z iPodu ??? Čus.Taky sem to měl připojený a qalita fakt nic moc.Mp3jky mooooc přebasovaný.Né všechny ale bylo jich dost,a přegrabování nebo úpravy vyšli časově daleko náročněji než vypálení CDčka.Jinak co se týče Ipodu nebo MPkovévo přehrávače či noťasu tak to bylo o dost lepčí http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...23332&st=75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Čus.Taky sem to měl připojený a qalita fakt nic moc.Mp3jky mooooc přebasovaný.Né všechny ale bylo jich dost,a přegrabování nebo úpravy vyšli časově daleko náročněji než vypálení CDčka.Jinak co se týče Ipodu nebo MPkovévo přehrávače či noťasu tak to bylo o dost lepčí http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...23332&st=75 Tož to by mohla bejt cesta, ja mam stejne vsechnu muziku co posloucham v iPodu, tak to jsou celkem pozitivní zpravy... Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 mám to od stualarmu zapojeno na symphony a jsen spokojen.Orygo repro vyměněny za blaubunkt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.