reddy Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 co na to říkáte? mě celkem líbí http://www.mkkosa.cz/kategorie/chromovane_...itrni_madla.111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 co na to říkáte? mě celkem líbíhttp://www.mkkosa.cz/kategorie/chromovane_...itrni_madla.111 Cena nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Nejdřív jsem chtěl mlčet, ale mě se to nelíbí ani trochu. Sto lidí sto chutí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Mě se to líbit nebude beztak, ale chtělo by to vidět v aute :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 (editace) Líbí na autě viděl Akorát to bude asi furt ošmatlané Editováno: 26. Březen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Nelíbí se mi chrom doplnky, jinym se to libi. Ale tohle bude zachvilku osmatane, nevim ani jak je to kvalitni, aby se to po par skrabnuti nesundalo cely dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Hnus ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Nalejme si cisteho vina soudruzi - totok je opravdu skaredy a cena zato je jeste vic.Ten LK interier na te fotce je tim uplne zhyzdenej a byly by i jine interiery.Za ty penize si rac poridim par spreju a striknu si to doma do nejakyho decentniho obarveni a jeste usetrim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 osmatane - same otisky prstou a co potom udela skrabanec od prstenu nechci ani pomyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Nemusím lesklé-nejsem straka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Preferuji dřevo. Ještě tam nejsou L&K tapecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 (editace) měl jsem dříve všechny venkovní kliky v chromu Milotec a myslel jsem si co nemám, ale po nalakování do barvy auta se mi to líbí víc, nerazí to tak do očí a linie vozu není rušena...... Editováno: 28. Březen 2008, autor: pepinoTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 měl jsem dříve všechny venkovní kliky v chromu Milotec a myslel jsem si co nemám, ale po nalakování do barvy auta se mi to líbí víc, nerazí to tak do očí a linie vozu není rušena...... JJ taky jsem pro kliky v barvě chrom jedině decent a to v interieru ale sto lidí sto chutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Líbí na autě viděl Akorát to bude asi furt ošmatlané no vono kdyby se to sladilo s ostatním a bylo na nějakém autě co jezdí na podvalu jen na srazy, tal proč nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 no vono kdyby se to sladilo s ostatním a bylo na nějakém autě co jezdí na podvalu jen na srazy, tal proč nééé No tak to u mě nehrozí já autí dost využívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 (editace) Líbí na autě viděl Akorát to bude asi furt ošmatlané ještě zapřáhnout za auto kolotoč a vyrazit někam na pouť HNUS!!! Ještě by to chtělo skombinovat se zrcátkama a venkovníma klikama a třebas anténou a tabulkama pod SPZ abys na tý pouti nebyl za socku Editováno: 30. Březen 2008, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Mně se nelíbí vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.