Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ake mate skusenosti so zadnymi kotucmi - origo? Kolko vam vydzali kym ste ich museli kvoli opotrebeniu vymenit?

Tak já mám najeto200 tisíc a ještě nebyly měněny :palec2: :palec2: :palec2:

Ake mate skusenosti so zadnymi kotucmi - origo? Kolko vam vydzali kym ste ich museli kvoli opotrebeniu vymenit?

Na O1 jsem je měnil asi v 250 000 . Předtím byly asi ve 180 000 stočeny

• Autor

To je celkom dost. Je tu aj niekto komu vydzrali menej ako 150 tis.?

ja sem je menil ve 180ti tis a jeste by vydrzely min 50 takze zbytecne sem menil

Taky jeste origo - najeto 170 000

Hmmm zajimave.V 90tis. popraskane

178 000 a mají už jen 7 mm takže budu co nevidět měnit ;)

178 000 a mají už jen 7 mm takže budu co nevidět měnit ;)

No nevím, ale 9mm má nový lol a limit 7mm je tuším jen pro přední bez chlazení ;)

No nevím, ale 9mm má nový lol a limit 7mm je tuším jen pro přední bez chlazení ;)

No nevím ale tyhle míry platí pro zadní kotouč průměru 232 mm :)

vydržely 240tis km

• 2 týdny později...

ja som ich menil teraz a mam 170tkm boli už totalne zničené.

ja som ich menil teraz a mam 170tkm boli už totalne zničené.

Já mám 222 tis. a budu měnit!

Ja je menil asi ve 130, ale stacili by stocit, coz se mi moc nechteli, meli po okraji malou hranku, jinak v pohode

A me vydrzely predni 310tis. -_-

zajimavy cislo....

Zadni desticky sem menil pri 65000km a vetsinou to vychazi, ze kotouce se meni jednou za dve vymeny desticek. Mozna by kotouce vydrzely i vic ale kdyz uz se podruhy menej desticky tak je vice mene jasny ze se za chvily budou menit i kotouce. Takze me zadni kotouce vychazej na 130 000km, ale asi fakt vydrzej vic...

137000 ještě původní, známý mechanik mi "dává" ještě 15-20000 do výměny.... Brácha měnil při 150000. (podobnost čistě náhodná :)).

Upraveno od Alibaba I

cca 210 000 a este nieco vydrzi nemeral som ho a radsej ani nebudem :)

• 3 týdny později...

Ted 117 tis a mechanik jim jeste dava padesat :p , tak uvidime . . .

• 3 týdny později...

měřil jsem kotouče po výměně, a přední měli 22,25mm (nové 25) a zadní 7,82mm (nové 9) takže jak jsem psal měněno v 222 tis. km.

no ja 260000 a porad origo!

Jo a když už jsme u toho, co říkáte na takové ty tmavé "paprsky" na zadních kotoučích ?

Vídám to vpodstatě jen vzadu (moje nevyjímaje) a snad jen u Octávek (????). Jakoby ty kotouče špatně snášely zátěž. Myslím, že se to objevuje nezdravě brzo - alespoň tchán to má už na OII necelé dva roky staré.... Ví někdo fundovaný, jestli je to rizikové ?

Upraveno od Alibaba I

měnil jsem při 210 000, vypadali dost nevzhledně, ale asi by vydržely ještě dost

Jo a když už jsme u toho, co říkáte na takové ty tmavé "paprsky" na zadních kotoučích ?

Vídám to vpodstatě jen vzadu (moje nevyjímaje) a snad jen u Octávek (????). Jakoby ty kotouče špatně snášely zátěž. Myslím, že se to objevuje nezdravě brzo - alespoň tchán to má už na OII necelé dva roky staré.... Ví někdo fundovaný, jestli je to rizikové ?

Taky jsem již několikrát přemýšlel nad tím, čím to může být, ale nic mě nenapadlo. Ale vzhledem k tomu, že jak říkáš to mají snad všechny Okty a brzdí to dokonale, tak to asi bude v pořádku. Ale fakt by mě zajímalo, co to způsobuje. Teplem to asi nebude, ty zadní kotouče se tak moc nehřejí. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.