Marios Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 však mam traktora(TDI) a mě se ti paskvili libi vic než origo škoda, Jenže ten paskvil co máš je taky "origo škoda" tak nevím co tu bleješ... Ne hele nic ve zlém, ale pokud to chceš mít dizajnově čistý, tak tažné hoď do p..... pryč a nasaď tam RS kola místo těch co tam máš těd. Nezlob se na mě, ale takové kola jsou dobré pro kluky co rádi tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Taky si myslím, protože kdyby ne, tak nemůže vzniknout tohle Tak tohle je fakt humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 No tak to musi byť riadny idiot toto si dať na auto, tie nalepky sú super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Jenže ten paskvil co máš je taky "origo škoda" tak nevím co tu bleješ...Ne hele nic ve zlém, ale pokud to chceš mít dizajnově čistý, tak tažné hoď do p..... pryč a nasaď tam RS kola místo těch co tam máš těd. Nezlob se na mě, ale takové kola jsou dobré pro kluky co rádi tuzing omg Marios... co to tu bleješ za hovna??? plno "opravdovejch" eRSáků si taky koupí jiný kola a Zenithy pošlou do světa... ta Zdendovo okta vypadá úplně v pohodě... to že si vyměnil nárazníky neznamená, že bude snižovata, dávat RS kola atd... vzpamatuj se!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 náhodou,tohle je fakt dobrý zabezpečení.tohle fakt nikdo krást nebude.... ale asi na auto bych si to vážně nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) náhodou,tohle je fakt dobrý zabezpečení.tohle fakt nikdo krást nebude....ale asi na auto bych si to vážně nedal. a to ste kritizovali mě no zak tohle je fakt hnus,ale jak se mu to libi tak Editováno: 28. Duben 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 náhodou,tohle je fakt dobrý zabezpečení.tohle fakt nikdo krást nebude.... Ajo, to je fakt. Přidáme ještě čelní pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ajo, to je fakt. Přidáme ještě čelní pohled Ty vole...mě je špatně a jdu to zaspat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) a to ste kritizovali mě no zak tohle je fakt hnus,ale jak se mu to libi tak tebe nee ani tvoje auto. Editováno: 28. Duben 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Ajo, to je fakt. Přidáme ještě čelní pohled Fakt hustý! To je snad nějaký těsnění do oken, ne? Editováno: 28. Duben 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Fakt hustý!To je snad nějaký těsnění do oken, ne? A počkejte až mu to začne odlizat ale zase je jedina na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Ajo, to je fakt. Přidáme ještě čelní pohled A kdopak je ten šťastný majitel? Deny.Kr sháněl nějaké chromy na O II... Editováno: 28. Duben 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 A kdopak je ten šťastný majitel? no ktomu se snat nikdo hlasit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 A kdopak je ten šťastný majitel? Tak to nevim, našel jsem to na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 ty vole to je dobrej vánoční stromek! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 a co interiér,foto by nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 a co interiér,foto by nebylo? Nn, to tam nebylo. By mohlo být ještě zajímavý, co tam vymyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak tohle je opravdová hustokára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak tohle je opravdová hustokára ta tvoje se k tomu nebezpečně blíží!!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ale jide vidět že i pěkné auto se dá poměrně slušně zhnusit... a jestli se toto líbí majiteli co vlastní tuto půvabnou káru , tak bych chtěl vidět jeho manželku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 ta tvoje se k tomu nebezpečně blíží!!! :smich: no tak to si přehnal kámo, den zúčtování se blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 to je snad nachystané jen aby ho někdo blejsknul, se mi ani nechce věřit, že toto se někomu může líbit! Ale asi se tací najdou, vrchol jsou ty zrcátka!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ale jide vidět že i pěkné auto se dá poměrně slušně zhnusit... a jestli se toto líbí majiteli co vlastní tuto půvabnou káru , tak bych chtěl vidět jeho manželku Bude určitě celá z chromu a samý proužek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
author Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 omg Marios... co to tu bleješ za hovna??? plno "opravdovejch" eRSáků si taky koupí jiný kola a Zenithy pošlou do světa... ta Zdendovo okta vypadá úplně v pohodě... to že si vyměnil nárazníky neznamená, že bude snižovata, dávat RS kola atd... vzpamatuj se!!! přesně tak.....moje slova....připadá mi že kdo nemá rs kola ja absolutně out..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 přesně tak.....moje slova....připadá mi že kdo nemá rs kola ja absolutně out..... tak dneska byl pekny den do 12h autičko vapadalo takhle a pak. . . . . . 20ti llety frajirek me před kruhačem sestřelil. vypada to na totalku.předni naprava,zadni naprava, motor v pič.:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.