Přejít na obsah

Handsfree


PetrC

Doporučené příspěvky

Zdravím,

koupil jsem si ASUS P535 ( http://www.asus.cz/products.aspx?l1=8&...amp;modelmenu=1 ) a ten má handsfree řešené přes minijack se 4mi kontakty (stereo+mic - klasika).

Rád bych ale věděl, jak to napojit na mé radio symphony CD. Stačil by jen ten stereo výstup. Vím, že se to tady už hodně probíralo, ale na tuhle otázku jsem nikde žádnou konkrétní odpověď nenašel.

Třeba to nepůjde, třeba ano, a když ano, ušetřím dost peněz a budu mít to co potřebuji - bude to fungovat jako hands free a když pustím video, bude to fungovat jako AUX...? Pokud teda to rádio funguje tak, že když má signal z telefonu, tak se zeslabí a pustí ten telefon...? Pak by to mělo fungovat. Čistě teoreticky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

tak jednoduche, jak si to predstavujes to nebude. Abys radio dostal do modu HF, musis mu uzemnit pin 2 (MUTE) v A-ckove (napajeci) svorkovnici. Pak staci privest vstupni signal na piny 7 a 12 v C-ckove svorkovnici (ovsem tady nevim, jake paremetry ten vstupni signal musi splnovat - nejlepe by bylo omerit ty piny u nekoho, kdo ma zapojenou HF). Pokud bys toto vse vyresil, nastane ti jeste problem jak udelat ze stereo vystupu (pises, ze tam mas 4 pinovej minijack) pouze mono vystup, kterej pripojis k tem pinum 7 a 12. Cili cele reseni je trochu kostrbate a nekomfortni....

PBpost-2980-1189968501_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

post-14600-1205774282_thumb.jpg

Kluci mám v O1 r.2004, dovoz z DE, držiak na MT, je prepojený aj s NAVI DX ale chýba mi ten samotný kus, ktorý drží telefón (asi nejaký dobrák pri dovoze si ho vzal) ...proste ten samotný úchyt telefónu, ktorý sa zacvakne do drziaku, ktorý je na prístrojovke a odspodu má štekre na pripojenie...viete poradiť či to majú niekde v predaji? ....mám N6300...dík ;)

Editováno: , autor: Rudolfo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Chtel bych se zeptat na jednu drobnost. Kupoval jsem auto, ktere ma namontovano handsfree. Kabel je veden od nekud z pod volantu k radiu a v prihradce je koncovka na nokii a zaroven mam nad dvermi maly mikrofon. Dole pod volentem je k tomu jeste reprak. Chci se zeptat na presne zapojeni HF. A taky zda-li je mozne vymenit ten kabel pro nokii za jiny kabel s jinou koncovkou. Potreboval bych miniusb. Samotna vymena kabelu asi stacit nebude co? To bych musel vymenit vice veci, ze?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim na jakou Nokii mas to HF v aute, ale pokud mas ted Nokii (nejaky novejsi model), pak se podivej jestli Nokia nedela nejakou redukci na ten puvodni drzak. Pokud mas ale jinej telefon, budes muset vymenit cele HF (jednotku, mikrofon, repro). Pak by tu jeste byla varianta, ze to puvodni HF ma jeste bluetooh a tvuj tel. take. Nicmene tuto variantu dle tveho popisu nevidim jako pravdepodobnou...

PB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Ahoj borci mam oktavku 12/2003 a je v ni 2 din radio a ten drzak na origo handsfree, ze spoda toho drzaku je nejakej konektor, prodava se redukce treba i na novy telefon? pripadne aby mi slo pripojit aspon nejak handsfree na novej telefon(klasickej android s micro usb a jackem) Diky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pevné HF se používaly na určitý model telefonu tzn. že každá HF má specifický konektor.Pochybuju, že bude nějaký daptér...doporučuju pevnou HF demontovat a pořídit novou jako např. Parrrot MKi9000.Ovládání je bezdrátové takže instalace je snadná.Je možné spárování až 5ti tel. Cena je 3315,-

post-845-0-58937400-1420972153_thumb.jpg

post-845-0-16640200-1420972167_thumb.jpg

post-845-0-10584500-1420972186_thumb.jpg

Editováno: , autor: fancarhifi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...