free.hacker Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Zdravím odborníky a prosímo radu.Včera jsem si koupil komplet sedadla z octavie (asi elegance) a chci si je dát respektive už dal do me octavie 1,6 55kw rv 1998.Jde mi o to že mám jen erbeg ve volantu.Tyto sedadla maji boční erbegy a chtěl bych si je tam zapojit co všechno k temu budu potřebovat a zda musím nějak programovat řídící jednotku.Druhý dotaz jak zjistím jestli mají vyhřívání /viz foto spodních svorkovnic) č.1 jsem zjistil že jde na zámek pásu ale 2 a3 nevím jestli jsou oba na bag??A co bude potřeba na zprovoznění výhřevu sedaček pokuď je mají.Mooooc a moooc díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Hlaaaaaaadaj, poradím, slovo Airbag* .... A nedávaj tak stupídne názvy témam ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Hlaaaaaaadaj, poradím, slovo Airbag* ....A nedávaj tak stupídne názvy témam ok? Tos mi teho řekl teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 No měl tím namysli, že napřed by jsi měl použít tlačítko HLEDEJ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Podle fotky tam máš :ta černá svorkovnice je od signalizace zapnutého pásu řidiče ta zelená je od výhřevu sedaček a ta žlutá je od bagů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Co se týká dalšího dotazu na dodělání bagů budeš potřebovat bagovku která umi i boční bagy a senzory nárazu potom ještě kabelaš a schema jak to zapojit. Na zapojení výhřevu je potřeba ovládaci prvek a řidící jednotku výhřevu(je to ovladaci rele)A pasy se zprovozní jen propojeni do maxidotu a kostry. Toť v kostce všechno .Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Co se týká dalšího dotazu na dodělání bagů budeš potřebovat bagovku která umi i boční bagy a senzory nárazu potom ještě kabelaš a schema jak to zapojit. Na zapojení výhřevu je potřeba ovládaci prvek a řidící jednotku výhřevu(je to ovladaci rele)A pasy se zprovozní jen propojeni do maxidotu a kostry. Toť v kostce všechno .Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Díky za odpovědi no vydím že to není jen tak to zprovoznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Co se týká dalšího dotazu na dodělání bagů budeš potřebovat bagovku která umi i boční bagy a senzory nárazu potom ještě kabelaš a schema jak to zapojit. Na zapojení výhřevu je potřeba ovládaci prvek a řidící jednotku výhřevu(je to ovladaci rele)A pasy se zprovozní jen propojeni do maxidotu a kostry. Toť v kostce všechno .Neználek diky koukám,že se v tom vyznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 řekl bych že to nebude žádná sranda a celá ani levné, a proč jsi ty sedačky kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) řekl bych že to nebude žádná sranda a celá ani levné, a proč jsi ty sedačky kupoval? dal mi je borec z (elegance) komplet i s bagama za 900,. hlavne maji to vykrojeni na přednich sedadlech,je vic mista vzadu.A zadni maj i loketku Editováno: 18. Duben 2008, autor: free.hacker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 dal mi je borec z (elegance) komplet i s bagama za 900,. hlavne maji to vykrojeni na přednich sedadlech,je vic mista vzadu.A zadni maj i loketkuNenech se odradit celou instalaci to je bagovka 75 pinová ,čidla nárazu a kabeláž se svorkovnicema seženeš do 2000-2500Kč tady v bazaru.Práce tak na dvě hodiny ,pokud to jde bez problémů. Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) opravím, že bagovka musí na 1,6/55 MR98 být 100% 50pinová! ceny jsou cca takovéto kabeláž bagů - 500,- čidla - 500,- bagovka - 1000,- kabeláž výhřevu - 500,- ovladač výhřevu - 400,- RJ výhřevu - 1000,- a cca 3h práce Editováno: 18. Duben 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 (editace) opravím, že bagovka musí na 1,6/55 MR98 být 100% 50pinová!ceny jsou cca takovéto kabeláž bagů - 500,- čidla - 500,- bagovka - 1000,- kabeláž výhřevu - 500,- ovladač výhřevu - 400,- RJ výhřevu - 1000,- a cca 3h práce a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden erbeg a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu... Editováno: 19. Duben 2008, autor: free.hacker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden erbeg a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 opravím, že bagovka musí na 1,6/55 MR98 být 100% 50pinová!ceny jsou cca takovéto kabeláž bagů - 500,- čidla - 500,- bagovka - 1000,- kabeláž výhřevu - 500,- ovladač výhřevu - 400,- RJ výhřevu - 1000,- a cca 3h práce Omluva za špatné informace s tou bagovkou jsem to nevěděl. Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 (editace) a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden airbag a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu... jj, VAG bude potřeba, pro nakódování a kontrolu, místo bagu spolujezdce se dá odpor, protože varianta se 3mi bagy nelze, bagovka by ten u spolujezdce hledala - nenašla a svítila by kontrolka. Airbag - vzduchový vak a né "erbeg" (nauč s eto sám pro sebe, když pak něco hledáš a neznáš správný výraz, nemůžeš nic najít) Editováno: 19. Duben 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 jj, VAG bude potřeba, pro nakódování a kontrolu, místo bagu spolujezdce se dá odpor, protože varianta se 3mi bagy nelze, bagovka by ten u spolujezdce hledala - nenašla a svítila by kontrolka.Airbag - vzduchový vak a né "erbeg" (nauč s eto sám pro sebe, když pak něco hledáš a neznáš správný výraz, nemůžeš nic najít) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.