Twisted Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Už jsou tu témata, která se tím zabývají. Pokud máš kryty v pořádku, tak nelze vyloučit, že jsou světla vysvícená, tzn. vypálené odrazové plochy a zaprášený povrch čočky. To druhé teoreticky vyřešíš rozebráním a vyčištěním, to první je větší problém. Ono to asi nebylo nic extra ani jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN55 Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 (editace) Zdravím, měl jsem podobný problém, světla už nejsou nejnovější a vyřešila mě to jednoduše výměna žárovek za silnější, konkrétně GE H7 Sportlight 4200K a parkovačky Philips WhiteVision W5W Xenon efect. Mnohem více světla oproti klasickým H7 a ty parkovačky krásné bílé světlo. Je to jednoduché řešení za pár korun, než měnit celá světla. Editováno: 15. Listopad 2018, autor: JOHN55 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
langos Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Přidám se ještě s dotazem. Nevíte jestli jsou moduly čoček stejné v natáčecích i statických čočkových světlech? Tzn, jestli je stejná ta parabolka s konektor od magnetu na zvedání clonky pro dálkové světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fitti Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Zdravím, přidám se s dotazem dá se opravit překlápění v čočce. Zůstalo mi to viset na dálkový.(jen levé světlo) Magnet necvaká. Po el. stránce vše v pořádku. Ve škodovce mi řekli jen komplet výměna za 15000kč. Našel jsem od Helly za 4600kč. Ale zajímá mě jestli už to někdo neřešil. Za odpověď předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.