Přejít na obsah

servis v Praze - kam jít


Míra1

Doporučené příspěvky

tak díky za tip, a cenově taky dobrý? :)

Já měl, resp. mám slevy a hlavně přešel jsem z jiný značky, kde hodinovka byla 1500,-, takže sem byl a jsem spokojenej. Zavolej tam a poptej se na odhad toho, co potřebuješ, ne? ;) Dost to stáhneš svýma dílama (olej hlavně, ale i filtry) a na garanci to vliv nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto Tukas fakt strašný a do NHCaru se chystám parkrát jsem tam byl pro nějaké příslušenství a byli v pohodě.Auto jem kupoval na Jarově a tam se mi moc nechce moc mě to tam nenadchlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna jsem objednaný se služebním autem příští týden na servis do Tukasu. Na co si mám dát pozor?

Vaše příspěvky mě docela vyděsily.

Tukas Strboholy?

Na to, aby nedelali neco co nemaji a nasledne si to neuctovali, nebo na to, aby neco neudelali vubec a nasledne si to neuctovali, nebo na to, aby neudali nejakou orientacni cenu za opravu neceho a nasledne nebyla 2x vyssi bez tveho souhlasu!!!, max. vzrust od orientacni ceny nesmi presahnout tusim 25% bez telefonatu ci domluve... Ja mel orientacni 1700,- a bez toho, aby se obtezovali zavolat na mobil chteli 4250,- a to se jednalo kdo se vyzna jen o vymenu cidla teploty chl. kapaliny! A to nebyla 1. spatna zkusenost s Tukasem, v zarucni dobe auta ze me delali totalniho debila, az jsem musel vyse nez jen na vedouciho servisu... Proste hnus kam se podivas... Ruka ruku myje!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 let později...

Zdravím, potřebuji doporučit nějaký dobrý autoservis někde v Praze 4. Někde kde nezaplatím hvězdné částky a nakonec to bude stejně k ničemu :) 
Kousek od práce mám tenhle. Neznáte ho někdo? Ten by pro mě byl asi nejpohodlnější a podle cen vypadá přijatelně. Ale radši se zeptám, než to auto někam strčím. Díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...