klucina Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Potřeboval bych radu. Při odemknutí auta se mi najednou samy otevřely všechny okna. Tak jsem je zavřel a pak už byl klid. Stalo se mi to poprvé a tak se raději zeptám aby mě něco nepřekvapilo někde na cestě. Mám OI TDI/81kW r.v. 99 a centrál na klíč. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 zůstal ti pravděpodobně viset mikrospínač v zámku kterej ovládá stahování oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 zůstal ti pravděpodobně viset mikrospínač v zámku kterej ovládá stahování oken díky za radu. to bude asi ono jelikož mi blbne zámek LZ dveří. když auto zamknu centrálem ve dveřích řidiče tak se všechny dveře zamknou a vzápětí se LZ odemknou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.