kimmi Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Ja mám kábel OBD II,modrý konektor,sw som používal 304 cz,generátor serial number a na XP-čku mi to fungovalo,mohol som to použiť na fabiu I 1.2 12V 47kw. teraz používam Win 7 a nedarí sa mi to spustiť,po zasunutí USB sa nainštaloval automaticky ovládač,keď som dal inštalovať z daného umieatnenia na disku tak píše že má novší,soft sa nainštaloval no nechce sa spustiť,takže teraz to neviem použiť ani na fabiu I 1.2 ani na Fabiu II 1.4 63kw,dá sa sa to nejak poriešiť alebo to bude chcieť nový kábel a soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 na W7 to rozchodíš pouze na 32bitové, řešil jsem to teď nedávno, kdy mi jedna dcera pláchla i s noťasem (Vista) kde jsem to měl nainstalované, tak jsem to rozchodil na malém netbooku druhé dcery, ketrá tam má W7 Starter 32bit verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak to ja mám Win 7 64 bit,hold smola.Starší noťas s XP-čkom som predal s autom ako bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 No zkoušel jsem několikrát Čínu proti mému originálu, je o dost pomalejší. Pak se dost často stalo že se sekala a vypisovala závady které v tom TSi vůbec nebyly, při dlouhém kódování změnilo některá čísla na nulu. Koupil jsem tohle Delphi 150E a nemá chybu, umí hodně jiných značek i kamiony a proti originálnímu VAGu funguje úplně přesně. Je to o tom co s tím chce kdo dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 kimmi, jedině si udělat dva W systémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Caute potrebujem poradit. Mam kabel modry VAG KKL 409.1 auto je skoda fabia 2010 1.2 TSI po FL a problem mam ten ze ten kabel neviem nainstalovat na WIN 7 64 bit. ked sa mi to aj podarilo tak som sa cez ten soft nevedel spojit s autom lebo mi to vyhodi chybu nelze najit HEX. co mam robit pripadne mate niekto link alebo tie ovladace na ten kabel? a soft? dakujem kludne mi napiste ked tak na michal@mkproduction.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 dvě věci, na 64bit verzi to klasicky nepojede, musíš mít duplicitně druhý OS starší (Vista, XP), alespoň to tady takto řeší, že pro diagnostiku si spustí druhý systém pod kterým mají pak VAG nainstalovaný a za druhé, ještě jsem to sice neměl kde zkusit, ověřit, ale u FL (co jsem se tu někde dočetl) už asi KKL kabel ani nespojíš s ŘJ (je tam jiná verze CAN) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Duplicitna otazka...modry bude asi len do roku 2004, teda F1. Na F2 treba pokial viem HEX-Can -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 KKL išiel len na CAN do 1.6 čiže do fabie 2 pred FL. twix2v1: Ty potrebuješ novší kábel HEX-CAN, ktorý vie čítať aj CAN 2.0 ktorá je v tvojom aute. Tým sa ti vyrieši aj tvoj problém s nefunkčnosťou na Win7 64-bit. Mne taký kábel funguje na Win 10 Pro 64-bit. Aj ETKA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 přesně takto jsem svoji odpověď myslel , tedy do jara 2010 bude modrý KKL fungovat (ovšem pro 2005-před Face 2010 pouze jako diagnostika, NE nastavování) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomino77 Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 (editace) Zdravim, mam rommstra mr 2008 1.6 BTS a chcel by som si kupit nejaku diagnostiku. Cele som si to tu precital ale aj tak mi nie je jasno ci mi bude stacit kabel KKL alebo nejaky novsi HEX (ci ako sa to oznacuje). Planujem kupit nieco take: http://auto.bazar.sk/16031808-vcds-vag-com-hex-can-12-12-0-vis-4-8-v-cestine Moze byt alebo nie? Mohli by ste mi prosim poradit ake vyssie moznosti by som mal s hex oproti kkl. dakujem Editováno: 3. leden 2016, autor: tomino77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 kkl ti bude jen diagnostikovat chyby a mazat, s hex můžeš dělat základní nastavení klapky ...i lecos dokódovat, ovšem otázkou je jestli víš jak na to. Já mám kkl (room MR2008) a to jen za účelem čtení chyb a jejich mazání. Je mi jasné, že pokud pořídím něco novějšího, tzn. něco po face liftu (2010 -->) tak už budu muset pořídit hex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomino77 Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Cenovo je to za hex tych cca 40-50 eur normalna cena? Ako poznam ci to nie je nejaka cina resp. Blud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Mám zatracovanej modrej kkl kabel a funguje mi na kódování i základní nastavení bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Cenovo je to za hex tych cca 40-50 eur normalna cena? Ako poznam ci to nie je nejaka cina resp. Blud. pokud je kabel v této cenové relaci, tak se to dá naštěstí poznat 100% - nic jiného než čínský klon za tyhle peníze nekoupíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Mám zatracovanej modrej kkl kabel a funguje mi na kódování i základní nastavení bez problému. tak na roomovi jsem to ještě nezkoušel pro třeba základní nastavení klapky, ale na fábuli třeba nastavení EGR bez problémů ... ale nemám to jak vyzkoušet, bo na roomovi vše funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Prosím nevíte někdo, když se zakoupí verze 12.12.0 s kabelem, zdali bude na kabelu funkční česká verze 11.11.2 ? Vyčetl jsem, že tyhle klony budou funkční jen na tom, co je na přiloženém cd a že se nesmí připojit na internet, neboť update by to zlikvidoval, ale co s tou českou verzí ? Našel jsem na aukru jednu nabídku : http://aukro.cz/diagnostika-vag-s-podporou-hex-can-do-roku-2012-cz-i5992229404.html, ale ten za to chce strašně moc, určitě je to stejný klon, který objednal v číně za 17 dolarů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 To si piš a ještě by bylo dobrý šplíchnout to Svobodovi, on už si s ním poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Klon ti bude fungovať len s tým softvérom, ktorý bol priložený, takže aj ked výjde update programu tak ho nesmieš aktualizovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Není tady nějaký fanoušek diagnostiky z Teplic nebo Ústí n.Labem, který by mi ukázal, jak ten VCDS pracuje a co všechno se s tím dá dělat ? Jsem v tomhle nováček a nerad bych něco pokazil, ale moc mě tohle zajímá, díky.. Editováno: 8. Březen 2016, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Keďže mám Win 7 64 bit tak som skúsil stiahnuť VCDS Lite 1.2 a k tomu starý kábel KKL OBD II. Fabia 2 r.v.6/2009 pred FL. Ide veľmi spatne čo sa týka motora tak niekedy nacita niekedy nie napr ABS, servo ide nebolo by lepšie používať novší kábel CAN, lebo toto je max nespolahlive na win xp a 304 to slapalo dobre a s windows špekulovať nechcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Mal som KKL kábel a z radosťou som ho vyhodil, nespolahlivosť spojenia z F2 pred FL bola veľmi vysoká preto som si kúpil nový kábel, ktorý funguje s VCDS 12.12.2 ale používam ho z upraveným VCDS 10.8.4 CZ na Windows 10 PRO 64-bit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 (editace) Nechápu ty stížnosti na KKL kabel. Z 304 na F2 před FL šlape jak švýcarské hodinky. Kabel mám od MTAPLUS.CZ Editováno: 25. Srpen 2016, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Možno som mal nejaký nepodarok ale na octavii rv99 to fičalo ako tak ale na fabi to nechcelo ísť dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Quote 8 hours ago, marfan said: Mal som KKL kábel a z radosťou som ho vyhodil, nespolahlivosť spojenia z F2 pred FL bola veľmi vysoká preto som si kúpil nový kábel, ktorý funguje s VCDS 12.12.2 ale používam ho z upraveným VCDS 10.8.4 CZ na Windows 10 PRO 64-bit. Prosím tě, jak mám rozumět tomu "....s upraveným VCDS 10.8.4 CZ"....mám doma navíc jeden s 12.12.3 a dal bych ho rád kolegovi, co moc neumí anglicky.....dá se ta tvoje upravená verze 10.8.4 CZ použít na jekejkoli klon nebo jen tvůj případně, můžeš tu vezdi někam nahrát ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.