armanny Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 O1 1,9 TDI 66kW r.v.2002 120t km Tak jsem po dlouhém zvažování pořídil EGR. Auto šlo do servisu kde mělo být sání vyčištěno a následně zaslepeno EGR. Přivezl jsem si auto zpět. Teď o víkendu naketo 500km a spotřeba cca o 1 více. Zlepšení tahu jsem taky nějak nepocítil. Co může být špatně? nerad bych zase vše zpět a pouštět spaliny do sání.. děkuji za rady Citovat
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 O1 1,9 TDI 66kW r.v.2002 120t kmTak jsem po dlouhém zvažování pořídil EGR. Auto šlo do servisu kde mělo být sání vyčištěno a následně zaslepeno EGR. Přivezl jsem si auto zpět. Teď o víkendu naketo 500km a spotřeba cca o 1 více. Zlepšení tahu jsem taky nějak nepocítil. Co může být špatně? nerad bych zase vše zpět a pouštět spaliny do sání.. děkuji za rady No a kde jsi vyčetl že ti to pojede líp? dělá se to jenom kvůli sání aby nebylo tak zasr.od splodin máš zapojená všechny hadičky tak jak mají být? Citovat
armanny Vloženo 5. Květen 2008 Autor Vloženo 5. Květen 2008 No a kde jsi vyčetl že ti to pojede líp? dělá se to jenom kvůli sání aby nebylo tak zasr.od splodin máš zapojená všechny hadičky tak jak mají být? nejde o to jestli to pojede lépe (mám pocit že jsem četl, že se zlepší malinko tah ve spodních otáčkách, ale to je jedno) štve mě jen ta spotřeba vše se zdá být zapojeno jak má Citovat
Indi Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 Tipnul bych ,že jezdíš pod 1900ot. A napiš přesně jak to odpojili. Citovat
armanny Vloženo 5. Květen 2008 Autor Vloženo 5. Květen 2008 dal jsem jim dvě záslepky (P4mm) a zpět jsem dostal trubku.. nic víc nevím s autem jezdím svižně, někdy zas na spotřebu, ale nijak výrazně nepodtáčím Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.