Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Fotka je treba tady http://www.aukro.cz/item364478599_nevybrou...koda.html#photo

Jsou tedy splnene podminky, ze je to vystrelovak a vyrobeny po 2001, ale netusim, pro jake auto, jestli i pro O1?

Ano bude pasovat. Nechápu , co pořád řešíš 8.5. jsem ti dal odkaz tady na foru. A ty to řešíš pořád dokola. Tady na foru se tyto klíče prodávají i za 700,-. Stačí jenom hledat, případně vyčkat.

• Autor

Ja se chtel jen ujistit, nechapal jsem, proc v Etce je 433 MHz, na klicku 434, ze nedaji do Etky i to trojtlacitko atd. Chtel jsem neci osobni zkusenost. Pokud to byla tva zkusenost, ze to funguje, tak ti dekuji.

Upraveno od Anthony

Ja se chtel jen ujistit, nechapal jsem, proc v Etce je 433 MHz, na klicku 434, ze nedaji do Etky i to trojtlacitko atd. Chtel jsem neci osobni zkusenost. Pokud to byla tva zkusenost, ze to funguje, tak ti dekuji.

Ano mám je na své O1 a fungují

• Autor

Takze dekuji.

3.g.

Jsi si jistý, že je to immo 3. generace. Měl jsem totiž zprávy, že je to 2. generace. Chci si totiž koupit čip a borci co to prodávají mi řekli, že je to sto pro 2 generace, ale budu věřit tobě. A nevíš náhodou jaký bude ten typ klíčku? Jak vidím ty šílené názvy, tak se mi z toho plantá jazyk. Dík za odpo.

od cca 5/2001 se dává 3. generace

ty jsi psal že máš 2003 ku = 3.g.

v etce je samosebou chyba, je tam fekvence 433,6 nebo tak něco, což je 434 ve skutečnosti, typ DA je starý a jako nástup je AG (nebo opačně, teď nevím)

jak píše Vaša a Pepa007, jde to!

chci se zeptat kdyz mam klic jeden a koupil bych ty vystrelovaky je v nich immo nebo ne? abych mel dva klice mam oc1 2004 a ten jeden klic je crypto

když koupíš origo škoda sadu (třeba tady v bazaru) tak jsu včetně imma

Taky se na neco zeptam, jesi tomu dobre rozumim tak se 1K0 pouziva pro O2 a 1J0 pro O1 a co se pouziva pro Superby a Fabie? Sel by 1K0 pro Superba, fungoval by prostredni cudlik?

Chci se zeptat s jakým kabelem funguje VAG Tacho? K-line, HEX-CAN , CAN-BUS ???

mám verzi 1.7 USB,

díky

na program vag tacho musíš mít kabel vag tacho

na program vag tacho musíš mít kabel vag tacho

Tak se mi to podařilo rozjed na kabelu K-line USB.... Ale díky

tento program že ti chodí s KKL vag com kabelem ?

post-167-1211443004_thumb.jpg

vystrelovak 1KO959753G coz je pre octavia II podarilo se nekomu nastavit DO,ale na octavia I 3 gen.?

DO myslím šlo ale nejde kufr a nejde dodělat okna přes DO

tento program že ti chodí s KKL vag com kabelem ?

Jeto klasickej usb kabel s jedním vývodem - K-line.

a u jakýho auta ti to vyčetlo PIN ?

DO myslím šlo ale nejde kufr a nejde dodělat okna přes DO

Slo?,ale jedine pres Vag,ze?!

mělo by to jít i přes dveřní zámek a spínačku ale VAGem je to jistější rychlejší

a u jakýho auta ti to vyčetlo PIN ?

Fabia I 2003....

tak tomu fakt nerozumím

mě se kkl kabel vůbec ve VAG tACHU nepřihlásí

• Autor

2 Vasa a Pepa007: Immobilizer mi nechce vzit ten novy klicek. Prizpusobim jen ten stary a novy nechce, ani samotny ani jako prvni ani jako druhy. Nekde jsem tu cetl o generaci immobilizeru, tak jestli vite, tak mi napiste, jak generaci zjistim a kde muze byt chyba. Novy klicek byl uplne novy tritlacitko asi pro O2, DO na nem funguje bez kufru, jen jsem nechal vyriznout planzetu. V klicku podle mne transponder je, ale asi nejaka jina verze?

2 Vasa a Pepa007: Immobilizer mi nechce vzit ten novy klicek. Prizpusobim jen ten stary a novy nechce, ani samotny ani jako prvni ani jako druhy. Nekde jsem tu cetl o generaci immobilizeru, tak jestli vite, tak mi napiste, jak generaci zjistim a kde muze byt chyba. Novy klicek byl uplne novy tritlacitko asi pro O2, DO na nem funguje bez kufru, jen jsem nechal vyriznout planzetu. V klicku podle mne transponder je, ale asi nejaka jina verze?

Máš O1 model 2004 ? A napiš číslo klíče co je naněm naraženo.

Spíš si myslím, že děláš někde chybu při přizpůsobení.

Upraveno od Pepa007

taky si myslím

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.