makov Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Chcem kupit daco do auta: V jednom aute mame symphony a kedze akosi nie su v ponuke na fore rozmyslam nad nejakym neoriginal radiom.Chcel by som sa spytat ktore mi odporucitte.Tu mam nejake typy: PANASONIC CQ-C5355N Alpine CDE-9874 PIONEER DEH-3000MP Alebo ked tak nejake typy v cene do 6t SK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Sledujem tvoj podpis a vidím, že pribudla ďaľšia F1 Ja by som sa pozrel sem http://www.brm.cz/prodej.html a bral jednoznačne Symphony! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Ahoj Igor, jj pribudlo auticko viz. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry771397 Neviem ci symphony kvoli vykonu a zvuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 symphony jedine kvoli vzhladu zalezi co ocakavas od toho radia... ja by som zvolil toto link osobne mam v aute sice starsi model od pioneeru, ale tiez mosfet 4x50W a velmi som s nim spokojny PS kazdy bude chvalit to svoje, ale ja fakt nedam na pioneer dopustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 symphony jedine kvoli vzhladu zalezi co ocakavas od toho radia... ja by som zvolil toto link osobne mam v aute sice starsi model od pioneeru, ale tiez mosfet 4x50W a velmi som s nim spokojny PS kazdy bude chvalit to svoje, ale ja fakt nedam na pioneer dopustit ten dominov "pajonír" som pocul na vlastne usi, kua dobre to hra !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Taky se přimlouvám za Pioneera. Koupil jsem ho tento měsíc moji do puntíka a musím nechat, že jsem byl naprosto překvapený kvalitou zvuku, a to má pouze základní model Pioneer DEH-2000MP za 2.800,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Ja osobne preferujem symphony + MP3 "rozsirenie" http://www.stualarm.cz/produkt/55usbvw003-...-iso/aux-vstup/ V sobotu som pocul nejake drahsie SONY a ked sme prechadzali cez priecestia... dochadzalo k vypadkom pri pehravani CD. Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 ...z těch vypsaných určitě Alpine ...Symphony nechte v krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Už som to tu písal, na Pioneer som nemal krivého slova, hralo super, ale mám Alpine a hlasujem za Alpine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.