Září 4, 200916 r no tak som to tu precital a mam otazku. nikto nespojazdnoval elektricke sedadla? Mám elektrickou a funguje,ale bez paměti ta je vázaná na can.
Září 5, 200916 r Zdravím chci se zeptat kdyby jsem si sehnal sedacky do octavia 2 udělal by jste my nikdo z vás přestavbu a za kolik děkuji za odpověd. Upraveno Září 5, 200916 r od lospablos
Září 13, 200915 r jak to je se zadníma sedačkama do combíku,jsou stejné ? Mám na mysli jestli z krátké octávky půjdou do fabie combi. Upraveno Září 13, 200915 r od marekkona
Září 17, 200915 r Ahoj, pozeram ze ten plast na boku sedacky si prihol aby nezavadzal. mozes napisat ci je to len zatlacene alebo si to nejako nahrial a tvaroval?
Září 17, 200915 r Je nahriaty teplým vzduchom. Trošku to pomohlo v pohybe. Už to neškrie o ten bok...
Září 18, 200915 r kubox: máš to pěkný!! jen mě ale zajímá, jak vyřešíš uchycení bočnic na zadních sedačkách? Na fotkách je zatím nemáš.
Září 18, 200915 r Sorry vtedy som to nemal ešte pofotené. Ale vyriešil som to. Povyberal som odstávajúci molitan, poohýňal to železo čo napína kožu a prichitil o držiak operadla jednorázovou sťahovačkou. Drží to napevno a super.
Září 24, 200915 r Dandiel, veru práce dosť, ale sedenie je neporovnateľné. Už ma chrbát nebolieva pri dlhšej jazde, ako na origo F. Bedrovka tam 100% pomohla.
Říjen 2, 200915 r Taky jsem si koupil sedačky z OII elegance a dneska jsem zatím přehodil sedačku od spolujezdce.Dělal jsem to taky tak,že jsem vyndal stávající sedačku,rozměřil díry,ty přední jsem pilníkem vypiloval směrem do středu ,ty zadní jsem vyvrtal nové.Šrouby jsem použil původní jenom těm zdním jsem trochu na brusce zmenšil hlavy,protože to drhlo a sedačka nechtěla jít dozadu. Pokračování až bude čas
Říjen 3, 200915 r Tak dneska přibyla i řidičova ještě musím horkovzdušnou pistolí přihřát ten plast od sedačky,aby šla pumpovat dolů,bo teď to drhne.Mám dotaz na ty co už je montovali:Jak jste upravili ty zadní sedáky,nemyslím opěradla ?
Říjen 3, 200915 r Len špekulovať a prihnúť trošku tie úchyty aby to zapasovalo. Inak to sedí vcelku dobre. Mne sa samé nadvihovali. Hasákom/herkulesom/ prihnúť tie oceľové drôty/úchyty/ na spodnej sedačke a hotovo.
Říjen 3, 200915 r Kubox:Prosímtě ještě jak to šlo nahřát ten plast,šlo to dobře vytvarovat? Nemáš detailnější foto? Díky
Říjen 11, 200915 r Ze Superba I určitě ne,z Superba II možná.Nevím jakou mají rozteč kolejnic ale teoreticky jdou.
Říjen 20, 200915 r Kluci,jak jste řešili uchycení zadního sedáku pokud není dělený ? Chystám se na výměnu a nikdo to tady neřešil. Je tam trochu jiné uchycení.Díky za tipy Upraveno Říjen 20, 200915 r od marekkona
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.