Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no tak som to tu precital a mam otazku. nikto nespojazdnoval elektricke sedadla?

Mám elektrickou a funguje,ale bez paměti ta je vázaná na can.

Zdravím chci se zeptat kdyby jsem si sehnal sedacky do octavia 2 udělal by jste my nikdo z vás přestavbu a za kolik děkuji za odpověd.

Upraveno od lospablos

jak to je se zadníma sedačkama do combíku,jsou stejné ? Mám na mysli jestli z krátké octávky půjdou do fabie combi.

Upraveno od marekkona

Fabia combi nebo krátká má sedačky stejný a octavia 2 má to tak samo.

tisíreré díky :palec2:

A sú tam .... Sedeníško je super.... lol

post-22667-1253211223_thumb.jpg

post-22667-1253211234_thumb.jpg

post-22667-1253211251_thumb.jpg

Ahoj, pozeram ze ten plast na boku sedacky si prihol aby nezavadzal. mozes napisat ci je to len zatlacene alebo si to nejako nahrial a tvaroval?

Je nahriaty teplým vzduchom. Trošku to pomohlo v pohybe. Už to neškrie o ten bok... lol

kubox: máš to pěkný!! :palec2: jen mě ale zajímá, jak vyřešíš uchycení bočnic na zadních sedačkách? Na fotkách je zatím nemáš.

Sorry vtedy som to nemal ešte pofotené. Ale vyriešil som to. Povyberal som odstávajúci molitan, poohýňal to železo čo napína kožu a prichitil o držiak operadla jednorázovou sťahovačkou. Drží to napevno a super. lol

post-22667-1253289335_thumb.jpg

post-22667-1253289344_thumb.jpg

:palec2: chválím

Dík za pochvalu. :palec2:

Pane,moc hezke, urco s tim bylo hodne prace,ale uzitecna vec...at slouzi!!

Dandiel, veru práce dosť, ale sedenie je neporovnateľné. Už ma chrbát nebolieva pri dlhšej jazde, ako na origo F. Bedrovka tam 100% pomohla. :palec2:

• 2 týdny později...

Taky jsem si koupil sedačky z OII elegance a dneska jsem zatím přehodil sedačku od spolujezdce.Dělal jsem to taky tak,že jsem vyndal stávající sedačku,rozměřil díry,ty přední jsem pilníkem vypiloval směrem do středu ,ty zadní jsem vyvrtal nové.Šrouby jsem použil původní jenom těm zdním jsem trochu na brusce zmenšil hlavy,protože to drhlo a sedačka nechtěla jít dozadu.

post-11981-1254499376_thumb.jpg

Pokračování až bude čas :)

Ramatikl: jen tak dál :palec2:

Díky :)

post-11981-1254592449_thumb.jpg

Upraveno od ramatikl

Tak dneska přibyla i řidičova ještě musím horkovzdušnou pistolí přihřát ten plast od sedačky,aby šla pumpovat dolů,bo teď to drhne.Mám dotaz na ty co už je montovali:Jak jste upravili ty zadní sedáky,nemyslím opěradla ?

post-11981-1254592449_thumb.jpg

Len špekulovať a prihnúť trošku tie úchyty aby to zapasovalo. Inak to sedí vcelku dobre. Mne sa samé nadvihovali. Hasákom/herkulesom/ prihnúť tie oceľové drôty/úchyty/ na spodnej sedačke a hotovo. :)

Kubox:Prosímtě ještě jak to šlo nahřát ten plast,šlo to dobře vytvarovat? Nemáš detailnější foto? Díky

Foto z montáže nemám, išlo to nahriať v pohodke. neboj. lol

Nevíte někdo jaký je rozdíl u sedaček OII RS a OII rs newface? Konkrétně zadních?

Neřeknete pls...jestli pasují do faby sedačky ze superba??? PLS....THANKS

Ze Superba I určitě ne,z Superba II možná.Nevím jakou mají rozteč kolejnic ale teoreticky jdou.

• 2 týdny později...

Kluci,jak jste řešili uchycení zadního sedáku pokud není dělený ? Chystám se na výměnu a nikdo to tady neřešil. Je tam trochu jiné uchycení.Díky za tipy :help:

Upraveno od marekkona

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.