Davča Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zdravím Vás,je tu někdo,kdo zvládne namontovat tempomat do O1 4x4 rv.99.Mám to slíbeno od Cosbyho,neboť je jako já ze SM kraje,ale nemá moc času,je tu někdo,kdo v tom umí chodit.Popřípadě,co by mě to stáli +-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) Davča: počkej až bude mít čas, nikdo lepší v SadoMasu tu není Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 (editace) Mimochodem, pokud Cosby nemůže - tak zajeď za Vašou Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 (editace) Davča: počkej až bude mít čas, nikdo lepší v SadoMasu tu není Editováno: 10. Prosinec 2007, autor: Davča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 (editace) Už máš tempomat namontovaný? Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Ahoj, víte někdo kolik stojí samotná kabeláž k tempomatu, případně její číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Ahojte, som z Martina zo Slovenska a chcel by som do moje 1,9 TDI z 1999 tempomat, je tu niekto nablízko, kto by to vedel urobiť za rozumný peníz Nazdar ak to ešte nemaš namontovane tak sa kludne ozvi a dohoda ista okres CA maš to cca 65 km (mam aj material oginal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak jdem se pustil do tempomatu, volant ,páčku, navede mě někdo dál, /octa 1.6.75 kW/, kam až dráty....není to tu někde popsané,kam co zapojit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 druhý příspěvek od shora.. máš tam fotku, ne? To ti nepomůže? Je to tam vše!!! To by jsi snad měl zvládnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Na konektoru je mi to jasné ale z ruhé strany... z páčky mi vede z Pin 2 rudo.fialový, Pin 3 černý, Pin 4 rudo.černý2x, Pin 5 černý, Pin 6 rudo.modrý krátký, kam který zapojit, poradí mi někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Tak už mám páčku hotovou, našel jsem dráty i tak jak patří, je to stejné jak u 4kového golfa, teď jen zaktivovat, musím ke kamošovi, mě skolabovalo PC/disk/, když se daří tak se daří, popíše mi někdo jak se to přes VAG aktivuje, je to tu někde posané, ale já to pořád nwůžu jaksi najít. Díky moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Zdravim , chci se optat, mám Octaviu 1,9Tdi 81kW r.v. 2001 , koupil jsem tempomat , poradí někdo jak na montáž ,anebo kde bych mohl v libereckém kraji nechat namontovat?? Je v té octavii už elektrika připravena na ten tempomat??? anebo musim koupit kabeláž taky?? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Zdravim , chci se optat, mám Octaviu 1,9Tdi 81kW r.v. 2001 , koupil jsem tempomat , poradí někdo jak na montáž ,anebo kde bych mohl v libereckém kraji nechat namontovat?? Je v té octavii už elektrika připravena na ten tempomat??? anebo musim koupit kabeláž taky?? díky moc Pokud jsi koupil Tempomat tak k tomu byla snad i kabeláž né?Tady na fóru je spousta fotek,návodu jak to namontovat stačí HLEDAT.Navíc je tu hodně šikovnejch lidí kteří jsou schopni to i namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Zdravim , chci se optat, mám Octaviu 1,9Tdi 81kW r.v. 2001 , koupil jsem tempomat , poradí někdo jak na montáž ,anebo kde bych mohl v libereckém kraji nechat namontovat?? Je v té octavii už elektrika připravena na ten tempomat??? anebo musim koupit kabeláž taky?? díky moc stačí vyměnit levou páčku pod volantem a VAGEM aktivovat.... a jedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 bez kabeláže jedeš ,ale tempomat bude nefunkční . Je nutná kabeláž!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 (editace) koupil jsem obě páčky vcelku (z bouračky) ,bez kabeláže.. řekl mi že modely od r.v 2001 už to maj origo natahané ty kabely, a stačí tam jen šoupnout tu páku . Takže kabeláž koupit.. co to stojí?? Jojo ,schema na zapojení jsem četl .ted už mi jde jen o to ,abych to nerozmontoval a ten kabel tam nebyl. Takže radši s kabeláží.. díky Editováno: 12. leden 2008, autor: Lukáš85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Od r.v. 2001 je tam kabeláž natažená ??? Tak to by mě tedy zajímalo, co je na tom pravdy ???? Kdo to ví, ať prosím odpoví..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) koupil jsem obě páčky vcelku (z bouračky) ,bez kabeláže.. řekl mi že modely od r.v 2001 už to maj origo natahané ty kabely, a stačí tam jen šoupnout tu páku . Takže kabeláž koupit.. co to stojí?? Jojo ,schema na zapojení jsem četl .ted už mi jde jen o to ,abych to nerozmontoval a ten kabel tam nebyl. Takže radši s kabeláží.. díky Kdo rikal ze od rv 2001 je origo kabelaz natazena? A odkud kam? Je to mysleno od RJ motoru do meziprostoru nebo i z meziprostoru az k pacce? Mam mr 2002, je to uz sice nejaky ten patek ale tempomat sem si dodelaval a kabelaz sem pridaval od packy do meziprostoru. Tak nevim, tomu ze by kazda oktavka od rv 2001 mela mit natazenou celou kabelaz pro tempomat moc neverim Editováno: 14. leden 2008, autor: tucnak01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Kabeláž k tempomatu v autě přivedena není.... kdo prosim poradí kde kabeláž koupit... Rozumně. díky moc .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...C5%BE+tempomatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoNeX Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Nevíte někdo jestli je možné namontovat tempomat do O Combi 1.9TDI 81kW r.v.98 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Nevíte někdo jestli je možné namontovat tempomat do O Combi 1.9TDI 81kW r.v.98 ? Ano je možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoNeX Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Ano je možné Tak to je pecka. To jsi mě potěšil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ahoj... Tak to teda zírám jak může někdo říci , že stačí u O1 dát jen páčku na Tempomat....nikdy tam neni nic připravené na nic!co neni objednané v autě jako vybavení tak tam prostě neni ani drátek navíc...... k tempomatu....u TDI je dotaženo do mezi prostoru a né k páčce ..ostatní se musí dodělat!! u benzínů hlavně u 1.8T atd se musí dodělat kompletně v mezi prostoru nic neni..... u TDI lze u všech modelů......dodělat u benzínů klasickou cestou jen u elektronického plynu bez lanka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.